Coloană de autocamioane, pe banda de urgență, de aproximativ 6 kilometri, în zona în zona Nădlac

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Coloană de autocamioane, pe banda de urgență, de aproximativ 6 kilometri, în zona în zona Nădlac
Coloană de autocamioane, pe banda de urgență, de aproximativ 6 kilometri, în zona în zona Nădlac

Ceața a redus vizibilitatea sub 50 de metri pe Autostrada A1 între Deva și Nădlac. În apropierea punctului de trecere a frontierei s-au format coloane de mașini, avertizează autoritățile, relatează Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că pe Autostrada A1 Deva - Nădlac, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 de metri, iar pe alocuri sub 100 de metri.

De asemenea, în apropierea PTF Nădlac II, vizibilitatea este redusă chiar sub 50 de metri. Acolo s-a format este o coloană de autocamioane pe banda de urgență de aproximativ 6 kilometri.

Autoritățile le recomandă șoferilor să fie atenți la volan, să mărească distanța între mașini și să folosească corespunzător sistemele de iluminare și dezaburire.

 

Atenție șoferi: Transporturi agabaritice

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 19 ianuarie, se vor desfășura 3 transporturi agabaritice, pe traseul: PTF Borș II – A 3 – DN 19 – Centura Oradea – DN 1 – A 3 – DN 1F – mun. Cluj-Napoca – Centura Apahida – Vâlcelele – DN 1C – DJ 161D – DJ 172F – DN 17 – Utriu.

Primul transport va pleca la ora 20:00 și este format dintr-un camion cu lungimea de 42,90 metri, lățimea de 3,50 metri și greutatea de 33,36 tone, al doilea va pleca la ora 21.30 și are lungimea de 48,80 metri, lățimea de 3,50 metri și greutatea de 33,20 tone, iar cel de-al treilea va pleca la ora 23.00 și este format dintr-un camion cu lungimea de 42,80 metri, lățimea de 3,50 metri și greutatea de 33,30 tone.

Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Convoaiele vor fi însoțite pe traseul precizat de echipaje ale poliției rutiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel