EXCLUSIV  Zeci de români care se întorceau din Germania, revoltați după ce autocarul s-a stricat: „V-a spus să transportați oameni cu autobuzul ăsta defect!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Zeci de români care se întorceau din Germania, revoltați după ce autocarul s-a stricat: „V-a spus să transportați oameni cu autobuzul ăsta defect!”
Zeci de români care se întorceau din Germania, revoltați după ce autocarul s-a stricat: „V-a spus să transportați oameni cu autobuzul ăsta defect!”

Zeci de români care se întorceau din Germania sunt revoltați după ce așteaptă de aproape două ore în frig după ce autocarul în care călătoreau spre România s-a defectat.

Una dintre pasagere a trimis redacției StiriDiaspora.ro mai multe înregistrări audio și video, în care oamenii sunt revoltați și susțin că șoferul ar fi știut că autocarul are o defecțiune, însă tot a venit să-i ia din Germania.  

„Am plecat ieri, la ora 6:00 ora Germaniei din Rathenow cu un microbuz până în Dresden. Acolo am urcat într-un autocar cu care am călătorit până la Bonțida. La Bonțida (n.r. - județul Cluj) a venit alt autocar cu care trebuia sa ajungem până la Fălticeni, dar acest lucru nu s-a întâmplat pentru ca autocarul s-a defectat în Bistrița unde am și aflat de la șofer ca cei de la firmă știau că autocarul are defecțiune, dar cu toate acestea ei au trimis șoferul să transporte călători. Domnul șofer a reușit sa pornească autocarul și am mai mers un pic și s-a oprit undeva în munți. Domnul șofer a reușit să îl pornească și a treia oară până ce am ajuns la o benzinărie. Acolo încă așteptăm de aproape două ore ca să vină alt autocar”, povestește Andreea, o pasageră din autocar.

„Mașina e stricată. La ce ai mai pus mâna pe ea? Să duci 20 de oameni! Nu era bine dacă mergeai singur! Ai luat și 20 de oameni după tine!”, spune un român nervos șoferului de autocar. 

„Ați afirmat că firma v-a spus să transportați oameni cu autobuzul ăsta defect!”, a mai spus o pasageră șoferului.

 

„Domnii de la firma ne-au închis telefonul în nas”

 

Oamenii sunt revoltați că au călătorit peste 36 de ore și au rămas fără mâncare și fără apă, panicându-se întrucât nu știau cât ar dura defecțiunea.

„Oare mai ajungem acasă? Femeia asta e gravidă și nici măcar n-are apă”, a mai spus un alt pasager.

Unii dintre ei au preferat să coboare din autocar pentru a-şi continua lungul drum spre casă pe cont propriu. Ceilalţi au preferat să-şi continue călătoria tot cu autocarul.

Potrivit Andreei, în autocar sunt aproximativ 20 de români care au sunat la firma de transport pentru a face reclamație, „dar din păcate nu am fost ascultați. Domnii de la firma ne-au închis telefonul în nas”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel