Colet cu substanțe psihotrope, depistat într-un microbuz care se deplasa în Marea Britanie. Alerta, dată de câinele de serviciu

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
caine de serviciu frontiera
caine de serviciu frontiera

Echipa canină a Sectorului Poliției de Frontieră Costești (Republica Moldova)  a reușit să indentifice, la trecerea frontierei de stat, un colet, care conținea  pastile, catalogate drept substanțe psihotrope. 

În data de 3 martie curent, aflați  în misiune de serviciu, inspector chinolog Artur Domnișor și colegul său patruped Iuna au verificat un microbuz, ce efectua curse de transportare a coletelor în Europa. Alături de lucrătorii vamali au fost efectuate verificări adiționale, iar ca rezultat patrupedul a semnalat la unul din colete.

La examinarea pachetului, au fost găsite 150 de pastille, care se regăsesc pe lista substanțelor psihotrope. În declarații, șoferul a precizat că fusese rugat să trasmită coletul în Marea Britanie. Cazul este cercetat în continuare de către polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord, Republica Moldova. 

Câinele de serviciu Iuna activează în Poliția de Frontieră din anul 2019. Deși este printre cei mai tineri patrupezi de la frontieră a reușit să se remarce ca un adevărat profesionist, având în palmares o multitudine de rezultate. De serviciile sale au avut parte nu doar polițiștii de frontieră, dar și colegii din alte structuri de drept naționale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel