Colegul lui Dragnea, Nicușor Constantinescu, adus cu duba la DNA

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul lider al PSD Constanța și șef al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost adus astăzi la audieri la DNA.

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a ajuns luni la DNA Constanța, unde este audiat de procurori într-un nou dosar. EL a ajuns la DNA la ora 10.00, dar abia cu puțin timp în urmă a intrat în sediu. Cât a stat în dubă, Constantinescu a încercat să comunice cu presa, strigând că este victima unui nou abuz. De altfel, el a scris încă de aseară pe pagina sa de pe o rețea de socializare că urmează să fie adus la audieri.

Constantinescu se află încarcerat la Poarta Albă, unde execută o pedeapsă de 10 ani de închisoare. El a spus că este victima unei acțiuni de „poliție politică”. „În continuare SRI DNA funcționează la Constanța”, a mai zis el.

Nicușor Constantinescu, fost lider al PSD Constanța, a fost condamnat definitiv în baza acuzațiilor că în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa a autorizat plăţi nelegale şi a prejudiciat instituţia cu peste 30 milioane de lei şi statul cu peste un milion de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel