Codrin Ştefănescu: Pentru asta este vânat Liviu Dragnea!

Andreea Cosma |
Data publicării:
sursa foto: Codrin Ştefănescu / Facebook
sursa foto: Codrin Ştefănescu / Facebook

Codrin Ştefănescu iese la atac după ce Liviu Dragnea este anchetat în legătură cu vizita sa la recepţia fostului preşedinte american Donald Trump.

"Pentru asta este vânat și anchetat Liviu Dragnea! Pentru cā, alāturi de alți lideri din lumea intreagā, a participat la dineul oferit de Trump! Și pentru cā a stat la masā cu el, a vorbit cu el, a dat mâna cu el! Acum 4 ani eram mândri cu toții cā suntem luați in seamā, contām, suntem vāzuți! Astāzi ni se spune ca e ok sa fie frig in case, sindicatele sā protesteze pe un ger nāpraznic și reziștii sā-și impartā ciolanul prin tragere la sorți!", a scris Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook, unde a postat şi o fotografie cu fostul lider PSD la masa lui Donald Trump.

Citeşte şi: OFICIAL. Liviu Dragnea, cercetat penal într-un nou dosar după vizita în SUA, anunţă DNA. Ce acuzaţii i se aduc

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un nou dosar, în care este acuzat de trafic de influenţă şi folosire a influenţei sau autorităţii, a informat, joi, DNA.

Procurorii DNA au început urmărirea penală pe lui Liviu Dragnea pentru vizita sa în SUA. El este cercetat pentru două infracțiuni de trafic de influență și folosirea sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel