Claudia Radu, de la „Chefi la Cuțite“, transformare spectaculoasă: A slăbit aproape 30 de kilograme

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Claudia Radu, sau Claudette cum îi spuneau prietenii, semifinalistă în sezonului 8 de „Chefi la cuțite”, transformare spectaculoasă la un an de la intrarea sa în competiție. Ea și-a schimbat stilul de viață și a slăbit aproape 30 de kilograme, în ciuda faptului că este o gurmandă declarată.

Claudia Radu a mărturisit că emsiunea Chefi la cuțite i-a schimbat viața, având în vedere că, în urma parcursului impresionant în show-ul culinar, a fost remarcată și a primit o bursă pentru un curs de calificare în gastronomie.

Claudia Radu, sau Claudette, și-a amintit, de curând, că s-a împlinit un an de la participarea sa la Chefi la cuțite. Între timp, ea a devenit chef cu acte în regulă, pentru că a absolvit un curs de calificare ca bucătar, potrivit a1.ro.

„Vă pupă chefa!
Uite că după un an de zile de la filmările pentru Chefi la cuțite am parte de ceva la care nu am îndrăznit niciodată să visez.
Am absolvit cursul de calificare bucătar. După apariția mea la emisiunea Chefi la cuțite, Chef Georgy Valery mi-a acordat o bursă de studiu la școala sa, oportunitate pentru care îi mulțumesc enorm și ii voi fi mereu recunoscătoare.
Preparatul meu: scoici Saint-Jacques, creveți picanți, piure de cartofi cu trufe, sos de lămâie, baby morcov, andivă arsă în unt, crumble de măsline.
Astea fiind zise, e timpul de o reprofilare.”, a scris Claudette pe contul său de Instagram.

Claudia Radu, de la „Chefi la Cuțite“, transformare spectaculoasă

 

De asemenea, pe lângă această calificare, Claudia le-a povestit fanilor ca a început să meargă la sală, dorindu-și să slăbească, iar rezultatele au început să se vadă.

„ -27 kg #RezultatIntermediar

Postarea asta vine ca urmare a cuvintelor frumoase pe care mi le-ati scris de ziua mea legat de procesul meu de slăbire și, pentru ca m-ati făcut curioasa, a trebuit sa alătur ultima postare cu o poza de anul trecut. Și cam asta a ieșit... în momentul de față am un rezultat intermediar de -27 kg.

Drumul este lung, mai am o grămadă până la destinație, dar cu ei alături de mine voi ajunge cu siguranță acolo unde îmi doresc. Unde mai pui că  mi-a pus "gând rău" pentru vara viitoare și m-a ambiționat maxim sa continui acest proces.

De azi am trecut la un alt nivel, am o grămadă de muncă și #maisunt7luni“, a scris Claudia în urmă cu câteva zile.

„Când crezi că nu mai suporți durerea, hai că mai poți puțin. Totul pentru obiectivul dorit“, a scris Claudia recent pe o rețea de socializare, alături deo filmare făcută într-o sală de Fitness, în timp ce făcea un exercițiu la unul dintre aparate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel