Ziariști solidari cu Rareș Bogdan. Încetează COLABORAREA cu Realitatea tv

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Jurnaliştii Laurenţiu Ciocăzanu şi Sabin Orcan au anunţat că încetează colaborarea cu Realitatea TV dacă Rareş Bogdan nu se întoarce pe post.

După ce patronul postului Realitatea tv, Cozmin Guşă, a declarat că Rareş Bogdan a fost suspendat, jurnaliştii Laurenţiu Ciocăzanu şi Sabin Orcan au anunţat că nu vor mai accepta să apară la Realitatea TV.

„Mă văd nevoit să încetez colaborarea cu Realitatea TV. Le cer scuze colegilor de la Realitatea TV pentru că am fost nevoit să refuz invitaţia la emisiunea de la ora 21.00, ei n-au nicio vină. Nu voi mai participa la emisiunile postului până când Rareş nu va reveni la «Jocuri de putere»! Publicul frumos şi tot mai numeros, din ţară şi din Dispora, interesant de adevăr şi de justiţie, de o Românie altfel, europeană, nu teleormăneană, nu merită aşa ceva. Dar asta-i realitatea! Îmi voi face în continuare meseria de jurnalist liber acolo unde voi putea, alături de colegi care respectă jurnalismul curat şi de publicul interesat de opiniile mele. N-am vorbit deloc cu Rareş Bogdan pe tema asta. Decizia mea e una de solidaritate cu el şi cu cei interzişi pe post, dar şi din respect pentru publicul frumos care aşteaptă de la mine un astfel de gest. Mulţumesc Realităţii TV pentru colaborarea de până acum“, a scris Ciocăzanu pe Facebook.

 

 

Și Sabin Orcan a scris pe Facebook: „Nu-mi place să mă bag în bucătăria altor redacţii. Dar, dacă Rareş Bogdan nu se întoarce la Realitatea TV, eu nu mai calc pe la acest post. Atât am avut de spus. Mulţumesc pentru atenţie!“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel