Acuzații grave. Cîțu: Este Теодорович spion rus?

StiriDiaspora Team / 25 iul 2019, 12:26 Salveaza PDF Comentarii

 Senatorul liberal Florin Cîțu dezvăluie cum a șters Kremlinul datoria de 1.5 miliarde dolari a Cubei către România folosindu-se de Dăncilă și Teodorovici.

 

Prim-ministru Viorica Dăncilă iartă Cuba de datoria de 1,5 miliarde de dolari pe care o are faţă de România, deși nu sunt bani nici măcar pentru cheltuieli curente, susține Cîțu, pe Facebook.

 "Cum a șters Kremlinul datoria de 1.5 miliarde dolari a Cubei către România folosindu-se de Dăncilă/Теодорович și PSD.

In mai 2014 România îl trimite pe Atilla Gyorgy, reprezentat al Romaniei în boardul BII, la reuniunea Consiliului BII la Havana, Cuba. Impreuna cu BII, la sugestia BII oare?,România aborda și tema datoriei istorice a Cubei către România.

Drept recompensă pentru întalnirea cu oficialii cubanezi România NEGOCIAZA la acea întalnire a conducerii BII, prin secretarul de stat, MODIFICAREA acordului dintre Romania si BII. Acordul este SEMNAT de acelasi secretar de stat in mandatul ministrului Теодорович (interesant nu?), la Bucuresti pe 1.07.2015.

Pe 14 noiembrie 2018 Теодорович se întâlnea cu presedintele BII la Bucuresti. Il ameninta cu dezvaluiri? Posibil, pentru ca a doua zi Теодорович ia o decizie surprinzatoare.

Pe 15 noiembrie 2018, la o zi dupa întalnirea cu presedintele BII, Guvernul Romaniei, la propunerea lui Теодорович, aproba in sedinta de guvern hotararea nr. 921/2018 prin care se SCHIMBA reprezentarea Romaniei la BII astfel :”Guvernatorul pentru România în Consiliul Guvernatorilor Băncii Internaționale de Investiții este ministrul finanțelor publice, iar supleantul său este o persoană desemnată de ministrul finanțelor publice. Astfel, este scos din schema soldatul disciplinat A. Gyrorgy si Теодорович preia relatia cu Kremlinul.

Pe “2 decembrie 2018 a avut loc vizita de lucru a ministrului finanțelor publice și a ministrului sănătății în Cuba. Delegația a fost primită de Ricardo Cabrisas Ruiz “ - sursa MFP. (Теодорович a zburat cu Aeroflot).

Dar exact ca in 2014, COINCIDENTA, are loc tot in Cuba la Varadero, IN ACELASI TIMP, sedinta Boardului BII din care acum face parte Теодорович Presedintele BII se vede cu acelasi Ricardo Cabrisas Ruiz. (vezi photo).

Iar acum aflam si ce au pus la cale Теодорович si Kremlinul in Cuba: “ștergerea a 90% din datorie și negocierea modului de recuperare a restului de 10%”- Datoria este de 1.5 miliarde dolari.

Astfel avem filmul prefect prin care Kremlinul folosindu-se de Dancila/Теодорович si restul gastii a reusit sa STEARGA datoaria Cubei catre Romania- 1.5 miliarde euro.

Toti vor raspunde. Dacă nici aici nu este vorba de trădare de țară…

#NuLuamPrizonieri #RomaniiTrebuieSaStie #RomaniaFaraPSDsiALDE

P.S. Este Теодорович spion rus?

Surse: Ministerul Finantelor Publice, documente oficiale.", a scris Florin Cîțu pe Facebook.

 

[citeste si]

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy