„Chirurgul vedetelor”, condamnat la închisoare pentru moartea unei românce, a încercat să fugă din țară

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
calin_dobos
calin_dobos

Călin Doboş, supranumit și „chirurgul vedetelor”, condamnat la închisoare pentru moartea unei paciente, a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară. Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat vineri la 3 ani de închisoare cu executare şi interdicţia de a exercita profesia pe o perioadă de 4 ani.

Medicul a fost prins în noaptea de vineri spre sâmbătă în timp ce încerca sa iasă din ţară prin vama Nădlac. El fusese dat în consemn la frontieră. A fost predat Inspectoratului Județean de Poliție Arad pentru punerea în aplicare a sentinței judecătorești definitive. 

Cunoscutul estetician a intrat în vizorul autorităților judiciare în urmă cu șapte ani,  după decesul unei femei de 37 de ani din Brăila. Medicul i-a făcut acesteia o liposucţie într-o clinică privată din Galaţi, deşi era, la acel moment, specializat în chirurgie maxilo-facială. Rudele femeii au acuzat că aceasta a murit după ce a suferit, în timpul intervenţiei făcute de Doboş, mai multe perforaţii ale intestinului.

Medicul în vârstă de 46 de ani, care între timp s-a mutat la București, a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă și condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel