Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Vlad Neamțu, confundat cu Mickey Mouse, i-a cucerit pe șefi cu vocea sa

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Vlad Neamtu, confundat cu Mickey Mouse, Chefi la cutite
Vlad Neamtu, confundat cu Mickey Mouse, Chefi la cutite

Vlad Neamțu, un tânăr de 18 ani din Timișoara, i-a surprins pe chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în ediția 17 din sezonul 9 Chefi la cuțite. Tânărul a povestit că uneori i se spune Mickey Mouse pentru că vocea sa seamănă foarte mult cu cea a personajului celebru Disney.

În bucătărie, Vlad a ales să gătească o musaca și a vorbit despre cum a învățat să gătească după ce s-a mutat singur cu sora sa mai mică. Acesta i-a surprins pe chefi cu vocea sa cum a intrat pe ușa Chefi la cuțite.

Vlad a vorbit și despre cum l-a ajutat vocea sa să devină celebru și pe platforma de socializare TikTok. ”Eu sunt Mickey Mouse, bine ați venit la clubul meu,” a spus Vlad. ”Și am venit să vă dau pe spate cu musacaua mea de cartofi.”

”De obicei, vocea mea e asociată cu cea a lui Mickey Mouse și extrem de multă lume, zi de zi, pe fiecare live, mă întreabă dacă eu sunt persoana care dublează vocea lui în România. Le spun oamenilor că mi-ar plăcea foarte mult să fac și eu un ban din asta, dar deocamdată nu. N-am fost destul de mare probabil când s-au dat audițiile. Să am vocea lui Mickey Mouse e foarte interesant. Oriunde merg, oamenii mă primesc, de obicei, cu o energie pozitivă,” a dezvăluit Vlad.

”Sunt primit cu căldură, pentru că Mickey Mouse e un personaj îndrăgit de toată lumea și așa sunt și eu, pot să spun.” Tânărul și-a creat un cont de TikTok, unde a reușit să aibă deja un video cu peste 3 milioane de vizualizări.  Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel