Chef Florin Dumitrescu, dat afară de la restaurant de un fost șef PSD: "Nu știa să taie ceapa"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Horia Constantinescu, fost membru PSD și de asemenea patron de restaurante în București, îl desființează pe chef Florin Dumitrescu, vedeta show-lui "Chefi la Cuțite de la Antena 1". Acesta spune că se miră că Dumitrescu a ajuns mare vedetă în România, el fiind cel care l-a dat afară din restaurant pentru că nu ar fi știut să curețe corect o ceapă. 

Horia Constantinescu, fostul patron al lui chef Florin Dumitrescu a fost membru PSD până recent și de asemenea a ocupat funcția de șef al Comisariatului pentru Protecția Consumatorului din Constanța. Acesta îl critică dur pe Dumitrescu și spune că nu are ce căuta în lumea bucătăriei.

"A fost cel mult grătaragiu, e o diferenţă între asta şi chef. Spăla melci şi întorcea castane. Ucenicia în bucătărie se face lângă un bucătar pe care alegi şi cu care ai chimie. Eu nu m-am ocupat de angajarea oamenilor care sunt sub bucătarii şefi, ei fac asta, ei caută oameni. Restaurantul nostru avea o terasă de 3.000 mp şi aveam nevoie de mai mulţi oameni. Meniul a fost mereu fără artificii, toate erau alese ca la carte, reţetele erau internaţionale. Mi s-a semnalat că avem un bucătar alarmist, care îşi corectează foarte tare colegii. Am intrat în bucătărie într-o zi să urmăresc tot. Acolo, l-am descoperit pe Florin, era mai tinerel. L-am rugat să îşi aleagă un fel de mâncare pe care îl stăpâneşte cel mai bine să îl facă. A ales o omletă cu legume. A luat o ceapă pe care a tăiat-o nepotrivit. Atunci s-au încheiat raporturile de muncă (…) Florin nu are cunoştinţe, pentru el şi un sendviş este complicat. Nimic nu e la întâmplare în bucătărie, poate cafeaua cu lapte şi cartofii prăjiţi. Am aflat că a lucrat şi pentru Patrizia Paglieri. Mama ei e o bucătăreasă bună şi mâncărurile ei sunt excepţionale. Ea l-a dat afară. Mai bine se orienta spre coafor. Aspectul lui îl duce spre zona de stilist, nu de bucătar. Are părul lung, iar majoritatea bucătarilor au un aspect îngrijit” a spus Horia Constantinescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel