Centrul Bucureștiului, DEVASTAT de huligani. Au aruncat cu bolovani în Jandarmi și au distrus automate - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Violențe între jandarmi și protestatari la protestul de aseară
Violențe între jandarmi și protestatari la protestul de aseară

Protest violent în București, azi noapte. Centrul Capitalei a fost devastat de un grup de huligani desprins din mulțimea de protestatari care au mărșăluit între Piața Victoriei și Piața Universității.

Centrul Capitalei arată ca după război în urma luptelor care au avut loc noaptea trecută între protestatari și jandarmi. 

Mai mulți jandarmi au avut nevoie de îngrijiri medicale după violențele de azi noapte, din Capitală. Unul dintre ei a fost rănit la cap de un bolovan aruncat de huligani.

Grupul de huligani a fost dispersat

 

Un grup de peste 100 de indivizi au făcut prăpăd în zona Piața Unirii: au distrus automate, au devastat o stație de autobuz și au vandalizat coșurile de gunoi. Jandarmii au ripostat cu gaze lacrimogene și au reușit într-un final să disperseze protestatarii violenți.

Potrivit Antena 3, forțele de ordine i-au alergat pe huligani printre blocurile din împrejurimi, o parte dintre aceștia fiind ajunși din urmă și încătușați. 

Unul dintre ei avea asupra sa un cuțit. 

VIDEO

 

 

Proteste în București și în toată țara

 

Mii de oameni au protestat în marile orașe ale țării, pentru a doua seară la rând, împotriva restricțiilor impuse de autorități în încercarea de a limita efectele pandemiei.

În București, oamenii au plecat în marş spre Piaţa Victoriei din Capitală, după ce iniţial s-au adunat în Piaţa Universităţii pentru a protesta împotriva măsurilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de COVID-19.

Participanţii au fost flancaţi de jandarmi pe tot traseul, ocupând prima bandă de circulaţie pe traseul: bulevardul Gheorghe Magheru - Lascăr Catargiu - Piaţa Victoriei.

Protestatarii au scandat "Jos Guvernul!", "Libertate!", "Jos masca!", "Fără botniţă, au fluturat steaguri tricolore şi au suflat în vuvuzele.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel