Ce spune CTP despre schimbarea de look a Vioricăi Dăncilă

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Viorica Dăncilă l-a întâlnirea cu ambasadorul Chinei a avut un nou look. Cristian Tudor Popescu a remarcat schimbarea lui Dăncilă și a lăudat-o pentru acest lucru. 

 „Să știți că mi-a plăcut coafura asta, de aceea și fac acest comentariu. Vedeți cum e părul acesta? Cade natural! Este pentru prima dată când o văd pe doamna Dăncilă când firele de păr nu sunt chinuite. Nu sunt cum au fost în cazul ăla extrem, de am ajuns la cremenal cu doamna Dăncilă... dânsa nu mi-a zis nimic atunci, nu m-a reclamat, am ajuns cu autosesizările ălora de la PSD și cu CNCD.

„Părul îi cade natural, parcă, dintr-o dată, și fața ei este alta. Până acum, întotdeauna trebuia să contorsioneze, să umfle, să fie un soi de șerpi. Nu trebuia părul lăsat să cadă, nicio clipă și figura era atrasă de păr spre o fixitate. Păr dat cu fixativ și fața dată cu fixativ. Acum parcă nici rujul nu mai este atât de... nu mai zic nimic! Strident, cum era. A căpătat dintr-o dată un soi de limpezire, de schimbare la față, dacă vreți. Mie îmi place, o admir în această nouă postură. Da, e mai umană. (...) Poate că doamna Dăncilă a înțeles în sfârșit, cu toată ființa ei, unde se află. Că este prim-ministrul României, și că are o forță uriașă și că poate influența viitorul acestei țări. Poate că dintr-o dată și-a dat seama de lucrul ăsta și va acționa altfel ca prim-ministru, de acum înainte”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

dancila

 

dancila

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel