Ce mașină ar trebui să conduci în funcție de zodia ta? Berbec, pregătește-te de mulți cai putere. Leu, flutură-ți pletele în vânt

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Ce mașină ar trebui să conduci în funcție de zodia ta? Berbec, pregătește-te de mulți cai putere. Leu, flutură-ți pletele în vânt
Ce mașină ar trebui să conduci în funcție de zodia ta? Berbec, pregătește-te de mulți cai putere. Leu, flutură-ți pletele în vânt

Dacă sunteți la cumpărături pentru un vehicul nou, dar nu sunteți sigur pe care să îl cumpărați, verificați repede ce zic Astrele. Află ce mașină ar trebui să conduci în funcție de semnul tău zodiacal.

Semnele astrologice tind să vă dicteze temperamentul și interesele - așa că, dacă întotdeauna v-ați simțit inconfortabil la volanul unui suv, s-ar putea să fie din cauză că inima dumneavoastră tânjește după două locuri, cai putere și ceva vânt în păr.

Așadar, am alcătuit o listă cu cele mai bune mașini care se potrivesc cu semnul tău zodiacal - și de ce le vei iubi.

 

BERBEC (21 Martie - 19 Aprilie): MAȘINĂ SPORT


Berbecul este un semn de foc, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta ca ei să fie entuziaști, îndrăzneți și chiar un pic ostentativi - și vor să fie mereu primii în toate. Ce mașină mai bună pentru ei decât o mașină sport, ceva care ar putea sacrifica un pic de practicitate de dragul distracției, dar care se va potrivi întotdeauna cu atitudinea plină de energie a Berbecului? 

 

1. Ce mașină ... (alex_rainer-1_lxisue3f4-unsplash.jpg)


TAUR (20 Aprilie - 20 Mai): SUV DE DIMENSIUNI MARI


Taurii practici nu se supără să cheltuiască pentru lucrurile mai bune din viață, dar sunt, de asemenea, maeștri ai confortului și responsabilității ușoare. Dacă ai avut vreodată o prietenă „mamă”, probabil că este un Taur. De aceea, un SUV de dimensiuni mari (de preferință o marcă de lux) este perfect pentru un Taurian; vrea ceva stabil și puțin conservator, dar care îi poate servi în toate aspectele vieții lor.

 

2. Ce mașină ... (maksym-tymchyk-bb6naemzpgy-unsplash.jpg)


GEMENI (21 Mai - 21 Iunie): CROSSOVER


Gemenii blânzi pot avea tendința de a se simți ca și cum ar locui în două corpuri în același timp. În unele zile, tânjesc după libertatea drumului deschis, iar în altele, practic cerșesc puțină afecțiune. Asta este ceea ce face ca crossover-ul să fie punctul de mijloc perfect pentru acest semn. Un crossover poate oferi rapiditatea și flexibilitatea unui sedan, dar oferă spațiul și capacitatea unui SUV, fără a fi nevoit să se angajeze vreodată la vreunul dintre acestea.

 

3. -imagine fara descriere- (clay-banks-ix3i-6cd760-unsplash.jpg)


RAC (22 Iunie - 22 Iulie): SEDAN DE LUX


Racul, un semn de apă, poate încerca aproape orice stare de spirit ca și cum ar fi un colier diferit și tot nu se poate decide cum se simte înainte de a ieși pe ușă. Acest lucru se întâmplă adesea pentru că Racul este o creatură profund sensibilă, una care prețuiește loialitatea și care duce fiecare rană până la mormânt. Pentru această zodie, recomandăm un sedan de lux complet echipat cu toate dotările - stilul elegant al caroseriei te poate ajuta să pleci la un moment dat, iar interiorul liniștitor te va ajuta să te calmezi.

 

4. -imagine fara descriere- (hyundai-motor-group-mckmptaw8xc-unsplash.jpg)


LEU (23 iulie - 22 August): DECAPOTABILĂ


Leule mofturos, te-ai născut lider, centrul natural al atenției - iar mașina ta ar trebui să reflecte acest lucru. De aceea, am optat pentru o decapotabilă pentru iubiții noștri Lei. Capota deschisă și caroseria sexy le vor permite Leilor să atragă atenția la fiecare pas, un element standard ca subiect de conversație uimit. Și la urma urmei, știi că vrei să simți vântul prin acea coamă.

 

5. -imagine fara descriere- (tyler-clemmensen-_swmuw8ubbi-unsplash.jpg)


FECIOARĂ (23 August - 22 Septembrie): WAGON


Fecioara loială și practică poate avea dificultăți în a-și accepta emoțiile ca fiind valide, ceea ce poate afecta natura lor inerentă de bunătate. Organizarea lor poate sta în calea acțiunii uneori, ceea ce face ca un jeep să fie o alegere atât de bună pentru acest semn. Caroseria înaltă, asemănătoare cu cea a unui vehicul off-road, oferă un punct de acces confortabil, în timp ce zona întinsă a portbagajului oferă suficient spațiu pentru toate bunurile tale. Niciodată nu va trebui să vă faceți griji într-un wagon.

 

6. -imagine fara descriere- (jack-ward-rip6dj2fhxi-unsplash.jpg)


BALANȚĂ (23 Septembrie - 23 Octombrie): MINIVAN


Balanță, știm că urăști să fii singur, dar că te bucuri și de lucrurile bune din viață - așa că nu te sfii când îți sugerăm că o dubiță este mașina perfectă pentru tine. În spatele volanului și în rândurile din spate, vei găsi detalii de lux, cum ar fi scaunele înclinate, televizoare de înaltă definiție, spații de depozitare din belșug și sisteme de infotainment care urmăresc să te mulțumească. În plus, există o mulțime de spațiu pentru prietenii tăi de-a lungul drumului.

 

7. -imagine fara descriere- (nick-karvounis-9g02bqvfoq0-unsplash.jpg)


SCORPION (24 Octombrie - 21 Noiembrie): OFF-ROAD


Scorpionii tind să fie pasionali, asertivi, curajoși și descurcăreți, ceea ce îi face un candidat perfect pentru un vehicul off-road. Atunci când ești copleșit de frustrări, este timpul să pleci la drum pentru a-ți reaminti că ai fost întotdeauna un boss capabil care nu are nevoie să ordine de la nimeni. Nimic nu-ți reînvie această încredere mai bine decât să urci un munte cu ușurință.

 

8. -imagine fara descriere- (brice-cooper-kvkliqfhvtm-unsplash.jpg)


SĂGETĂTOR (22 Noiembrie - 21 Decembrie): HIBRID


Săgetător idealist, știm cât de mult iubești libertatea de a călători și de aceea vei adora o mașină hibridă. Stilul flexibil al caroseriei acestei mașini oferă în continuare mult spațiu în portbagaj pentru bunurile tale, în timp ce sistemul de propulsie hibrid va prelungi fiecare plin de benzină cu câțiva kilometri în plus. Schițează-ți traseul și pornește la drum.

 

9. -imagine fara descriere- (devon-janse-van-rensburg-i7iplokgggo-unsplash.jpg)


CAPRICORN (22 Decembrie - 19 Ianuarie): CAMIONETĂ PICKUP


Capricornii sunt responsabili și independenți, dispuși să își împărtășească înțelepciunea până când se enervează cu planurile tale vagi și neînțelegerile. Îi plac mașinile bune, bine făcute, și îi cam place și când oamenii se dau la o parte din calea lor. Ei bine, Capricornule, nu căuta mai departe de camioneta, care cu siguranță va fi suficientă pentru a-ți satisface nevoile și îți va oferi acea abilitate atât de necesară pentru a face progrese în orice proiect, mare sau mic.

 

10. -imagine fara descriere- (dusty-barnes-o7fqz18yfxc-unsplash.jpg)


VĂRSĂTOR (20 Ianuarie-18 Februarie): MAȘINĂ ELECTRICĂ


Vărsătorii au tendința de a fi progresivi și de a alerga înaintea curbei, uitându-se înapoi la restul semnelor și întrebându-se când îi vom ajunge din urmă. Nu există o binefacere mai bună pentru acest idealism decât o mașină electrică; Vărsătorilor le va plăcea să fie prima persoană pe care o cunosc care adoptă această tehnologie revoluționară. Fiți atenți, totuși, s-ar putea să vă confruntați cu limite dure în ceea ce privește durata de viață a bateriei, dar gândirea voastră mutabilă vă va permite să ieșiți din orice încurcătură.

 

11. -imagine fara descriere- (tesla-fans-schweiz-7_oqmgogzdw-unsplash.jpg)

 

PEȘTI (19 Februarie - 20 Martie): MAȘINĂ CLASICĂ


O, Pești romantici, știm că lumea poate părea prea mică pentru tine și știm că tânjești după senzația intuitivă a lumii înainte de a vedea cum tehnologia începe să înlocuiască acea atingere umană. Pentru tine, îți recomandăm o mașină clasică - ceva care să-ți ofere o cale unică de exprimare de sine, la care poți construi conexiuni de lungă durată și semnificative.

 

12. -imagine fara descriere- (meritt-thomas-swt1dhle1ea-unsplash.jpg)

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel