Ce au PĂȚIT polițiștii care nu au intervenit în cazul fetei pline de sânge

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Poliţiştii din Galaţi care nu au intervenit în cazul fetei de 14 ani pline de sânge şi în stare de şoc au primit prima pedeapsă. Şefii lor au stabilit că, până la finalizarea anchetei disciplinare, cei doi vor patrula doar pe jos, fără a avea dreptul să folosească autoutilitara de Poliţie.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi a decis, luni, ca, până la finalizarea anchetei disciplinare, cei doi poliţişti, o femeie şi un bărbat, să îşi îndeplinească misiunile pe jos, fără a avea dreptul să utilizeze maşina de serviciu, au declarat  surse din Poliţie.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Galaţi, pe perioada cercetării disciplinare activitatea celor doi poliţişti nu este suspendată. Cei doi au grad de agent, unul dintre ei este absolvent al şcolii de agenţi, promoţia 2016, celălalt fiind angajat din sursă externă în anul 2017.

Incidentul care a dus la anchetarea celor doi poliţişti s-a produs sâmbătă, pe un bulevard din oraşul Galaţi. O femeie a filmat scena în care poliţiştii refuză să intervină pentru a ajuta o fată plină de sânge.

În imagini apar fata plină de sânge, maşina de Poliţie, mai mulţi oameni şi doi angajaţi ai unei firme de securitate. Oamenii de pe trotuar solicită ajutorul poliţiştilor care refuză să coboare din maşină, în ciuda insistenţelor. Victima pare îngrozită şi refuză să vorbească cu oamenii care i-au sărit în ajutor, în timp ce poliţiştii asistă pasiv la întreaga scenă. În cele din urmă, fata a fost transportată la spital.

Cei doi agenţi sunt cercetaţi disciplinar.

Fata de 14 ani le-a spus angajaţilor de la Servicul de Ambulanţă care au transportat-o la spital că a fost violată, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel