Caz DRAMATIC în România. O femeie MOARTĂ, găsită în casă, alături de FETIȚA sa de 3 ani

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost găsită moartă, în această seară, în apartamentul ei din Năvodari. În locuinţă a fost găsită şi fetiţa acesteia, în vârstă de trei ani, copila fiind într-o stare bună de sănătate.

Vecinii le-au povestit poliţiştilor că femeia locuia împreună cu fetiţa ei, în vârstă de trei ani, în timp ce concubinul ei, împreună cu fiul cel mare, sunt plecaţi la muncă în străinătate.

Ei le-au declarat oamenilor legii că nu au mai văzut-o pe femeie de câteva zile, dar în tot acest timp au auzit fetiţă plângând.

Citește și Italia. Tânără ROMÂNCĂ, găsită MOARTĂ într-o MAȘINĂ

În această seară, vecinii au cerut ajutor la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri, militarii intrând în apartament pe un geam lăsat deschis. Ei au găsit-o pe femeie, decedată, în baie.

De asemenea, în apartament era şi fetiţa de trei ani, cadrele medicale de la Ambulanţă precizând că aceasta este într-o stare bună.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, cadavrul nu prezint urme aparente de violenţă, fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel