Italia. Tânără ROMÂNCĂ, găsită MOARTĂ într-o MAȘINĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă în vârstă de 30 de ani, adoptată de o familie din Italia, a fost găsită moartă într-o maşină, în apropierea unui hotel din localitatea Porto Recanati, pe coasta de est a Italiei.

Conform cronachemaceratesi.it, Roxana Adela Ercolani, cunoscută de prieteni drept Alessandra Ercolani, şi-a pierdut viaţa luni, 28 ianuarie. Tânăra de 30 de ani a dispărut de acasă în noaptea de duminică spre luni, familia reclamând dispariţia ei la Poliţie.

Alessandra a fost căutată de prieteni în toată localitatea, iar aceştia chiar au lansat o campanie pe reţelele de socializare. În jurul orei 20.30, în parcarea unui hotel din Porto Recanati, carabinierii au descoperit maşina tinerei, respectiv un Hyundai Getz.

Citește și Italia. Trupul unui ROMÂN, descoperit în avansată stare de descompunere la malul mării

În interiorul autoturismului, carabinierii au găsit-o pe tânăra de 30 de ani fără viaţă. Carabinierii au solicitat intervenţia unui echipaj medical, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

În maşină, lângă trupul româncei adoptate, carabinierii au descoperit o seringă, motiv pentru care autorităţile cred că fata ar fi luat o supradoză de droguri.

Cauza morţii va fi stabilită după necropsia trupului neînsufleţit al tinerei.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel