Cât câștigă un cerșetor în Italia? Sumă impresionantă

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Sumele de bani pe care cerșetorii români le câștigă peste hotare au fost mereu subiectul știrilor și au stârnit furia celor care muncesc cinstit. O întâmplare de ieri seară arată sumele de bani de care dispun indivizii care trăiesc din mila oamenilor. 

Totul s-a întâmplat aseară în jurul orei 21:00, în Vicenza, atunci când poliția a fost alertată că un om al străzii care se ocupă cu cerșitul a devenit violent pentru că a pierdut nu mai puțin de 1000 de euro la păcănele. 

Cerșetorul, un tânăr român de 20 de ani a început să lovească aparatul cu putere până i-a spart ecranul. După loviturile aplicate aparatului, a reușit să se rănească singur și a pierdut foarte mult sânge. În afara de cei 1000 de euro pe care i-a pierdut la aparat, oamenii legii au mai găsit asupra lui încă 650 de euro. El a fost transportat la spital, acolo unde medicii i-au cusut rana. 

Presa italiană notează că el este unul dintre numeroșii cetățeni români fără adăpost care trăiesc în clădirea abandonată din Frescobaldi, lângă fostul Hotel Europa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel