Carmen Dan a SEMNAT. Cine este noul RECTOR al Academiei de Poliție

Sursa foto: gov.ro
Sursa foto: gov.ro

Începând de astăzi, noul rector al Academiei de Poliție este Veronica Stoica, fiind împuternicită printr-un ordin al ministrului Carmen Dan, anunță Ministerul Afacerilor Interne. 

„Începând de astăzi, prin ordin al ministrului de Interne, doamna comisar șef Veronica Stoica a fost împuternicită să exercite atribuțiile funcției de rector al Academiei de Poliție. Din ianuarie 2018, doamna Veronica Stoica a ocupat funcția de imputernicit prorector, iar din 24 mai 2019 a asigurat comanda Academiei de Poliție", a anunțat, miercuri, Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al MAI, potrivit Mediafax.

Pe 23 mai, procurorii DNA au dispus începerea urmăririi penale și i-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile pe Adrian Iacob, rectorul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza" și Petrică-Mihail Marcoci, prorectorul Academiei, pentru instigare la șantaj. Cel instigat la șantaj ar fi fost ofițerul de poliție Adrian Bărbulescu.

După anunțul DNA, jurnalista Emilia Șercan a spus că va publica toate datele din dosar atunci când va putea, pentru a prezenta „dimensiunea diabolică" a poveștii.

În aprilie, procurorii DNA au dispus, de asemenea, începerea urmăririi penale plasarea sub control judiciar a unui ofiţer de la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", Gheorghe Adrian Bărbulescu, cel care ar fi ameninţat-o pe jurnalista Emilia Şercan.

Potrivit procurorilor, în 15 aprilie, ofiţerul de la Academia de Poliţie i-ar fi transmis jurnalistei Emilia Şercan, pe numărul personal, mesaje de ameninţare (un mesaj tip text şi cinci mesaje folosind aplicaţia Facebook Messenger), pentru a o constrânge să înceteze activitatea de investigare a modului în care mai multe persoane din cadrul şcolii doctorale a Academiei de Poliţie A.I. Cuza, au obţinut titlul de doctor.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

25 aug 2019, 18:24 in Știri
Horoscop, luni, 26 august 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26