"Campania de sterilizare GRATUITĂ a consilierilor PSD s-a încheiat cu 410 de animale sterilizate". Cel mai mare partid al țării, GAFĂ incredibilă - FOTO

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Gafă incredibilă a unei organizații PSD. Cel mai mare partid al țării a anunțat, pentru câteva ore, că a sterilizat 410 consilieri. Mesajul a fost ulterior modificat.

"Campania de sterilizare GRATUITĂ a consilierilor PSD, s-a încheiat cu 410 de animale sterilizate". Acest mesaj incredibil a fost postat pe pagina de Facebook a organizației PSD Panciu. Propoziția, parte dintr-un mesaj mai amplu, a rămas câteva ore nemodificată, fără se sesizeze niciunul dintre adminii paginii. 

Organizația social-democraților din orașul Panciu a devenit, astfel, "vedetă" printre organizațiile PSD, însă nu pentru proiectul de altfel lăudabil pe care l-au desfășurat, ci pentru gafa comisă. 

În urma sesizărilor primite probabil de la utilizatori, mesajul a fost modificat, însă în istoricul editărilor se poate vedea varianta originală.  

"Campania de sterilizare GRATUITĂ a consilierilor PSD, s-a încheiat cu 410 de animale sterilizate, iar asta se traduce în mii de pui ce nu vor mai suferi", este mesajul care a stârnit hohote de râs celor care au apucat să-l citească.

FOTO

psd-campanie-sterilizare

Între timp, întreg mesajul a fost modificat:

"Campania de sterilizare GRATUITĂ a câinilor și pisicilor organizată de consilierii PSD s-a încheiat cu 410 de animale sterilizate, iar asta se traduce în mii de pui ce nu vor mai suferi

Totul a fost posibil cu eforturi sustinute din partea colegilor, voluntarilor si medicilor, care în ultimele 5 zile s-au dedicat trup si suflet acestui proiect!

Mii de mulțumiri si voluntarei noastre de baza, Georgiana Sopeliuc, o mare iubitoare de animale.

Locatia ne-a fost pusa la dispozitie de Primaria Orasului Panciu.

Acum nu ne rămâne decat să VĂ MULTUMIM din suflet tuturor, oameni minunati și dedicati, cu totii aceluiași țel, acela de a aduce mai putină suferinta pentru animale.

Ati fost extraordinari!", este mesajul postat pe pagina Organizației PSD Panciu.

Apreciem pe deplin demersul lăudabil de a steriliza gratuit animalele, însă nu ne-am putut abține și să nu observăm sursa de umor involuntar.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel