Camion, condus de un moldovean, oprit și verificat la sânge în vama Albița. Polițiștii au confiscat tot ce au găsit în tir

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Camion condus de un moldovean  oprit si verificat la sange in vama Albita
Camion condus de un moldovean oprit si verificat la sange in vama Albita

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie română și R. Moldova care transporta din Turcia în R. Moldova 230 de baxuri de încălțăminte contrafăcută.

 

 

 

În data de 01 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a ieși din ţară, S.V., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 47 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un camion și o remorcă, ambele înmatriculate în R. Moldova, care efectua un transport de grupaj de mărfuri din Turcia în R. Moldova.

În baza analizei de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei, iar echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit că un lot de mărfuri poartă însemnele grafice ale unor mărci înregistrate și că prezintă semne vădite de a fi contrafăcute. În total, 230 de baxuri de produse de încălțăminte, fiecare bax conținând opt cutii cu perechi de încălțăminte sport, au fost reținute de către lucrătorii vamali în vederea confiscării și expertizării acestora pentru a se stabili autenticitatea și valoarea lor. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, pentru produse identice sau similare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel