Călin Geambaşu îi răspunde lui Dan Bittman: "Nu are nimeni ceva cu noi, romanii. Va fi bine, însă doar cu răbdare şi disciplină

Nicoleta Baciu / 24 oct 2020, 14:57 Salveaza PDF Comentarii
calin_geambasu_dan_bittman
calin_geambasu_dan_bittman

Călin Geambaşu a avut un răspuns pentru solistul Holograf, Dan Bittman, după ce acesta s-a revoltat, spunând: "Să dea Dumnezeu să mor de COVID. Nu vreau să mai trăiesc în condiţii degradante"

"De ce, Dane? Nu de înflăcărări e nevoie acum, când spitalele din toata România (şi nu numai) duc o luptă nemaiîntalnită. Şi eu am luptat toată viaţa împotriva rigorismelor forţate, dar nu acum este momentul pentru asta. Tuturor artiştilor ne este greu în această perioadă, însă nu putem uzurpa dreptul altor oameni de a se plânge de greutăţi poate mai mari decât ale noastre şi totodată nu putem omite că altor colegi de breaslă le este mult mai greu decât nouă (actori, balerini, acrobaţi, firme de rental cu multi angajaţi).  Şi nici nu putem suspecta autorităţile de vreo forma de sadism, întrucăt aceleaşi măuri restrictive au fost luate in toate ţările până ce numărul zilnic al cazurilor a scăzut semnificativ. Nu are nimeni ceva anume cu noi, românii. Ţările care au raportat victorii au fost de 2 ori în carantină. Noi, doar o dată. S-au încercat măsuri graduale, ponderate, acum fiind lăsate deschise activităţile esentiale. Ba chiar şi petrecerile au fost permise pe perioada verii... Va fi bine, însă doar cu răbdare şi disciplină putem sprijini truda celor din spitale şi să ne revenim treptat la o viaţă normală", a fost mesajul lui Calin Geambasu pentru Dan Bittman, transmis pe pagina sa de Facebook.


Reamintim ca, in urma cu cateva zile, Dan Bittman a făcut declaraţii controversate privind pandemia de COVID-19. Cântăreţul consideră ca totul este o manipulare, iar numărul cazurilor ar fi inventat de către autorităţi.

Ulterior, şi medicul Adrian Streinu-Cercel a intervenit în emisiune pentru a-i da un răspuns artistului. „Oamenii ies toţi din ture, astfel încât unii încep să plângă în momentul în care ies din acele costume nenorocite ca de pinguini. Imaginaţi-vă ce înseamnă să stai şi să consulţi în acel costum. Este uşor să punem sub semnul întrebării absolut orice. Ce vreau să remarc este că ar trebui să ne unim în această problemă”, a spus medicul Adrian Streinu-Cercel.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy