Călăul româncei incendiate în Marea Britanie, capturat la Londra: Georgian dispăruse fără urmă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Călăul româncei incendiate în Marea Britanie, capturat la Londra: Georgian dispăruse fără urmă
Călăul româncei incendiate în Marea Britanie, capturat la Londra: Georgian dispăruse fără urmă

Românul în vârstă de 42 de ani care a incendiat casa fostei soții și a ucis-o a fost arestat, ieri, în Londra, Marea Britanie.

Georgian Constantin era căutat de poliție după ce a ucis-o pe Valentina. Românul stabilit în Anglia a dat foc casei fostei partenere, în orășelul Stoke on Trent, în data de 9 februarie. Sora femeii a postat disperată pe rețelele de socializare, încercând să afle mai multe informații despre ei. Femeia de 40 de ani, din nefericire a murit, iar copilul său este acum în grija serviciilor sociale.

Actualul partener al femeii a primit un mesaj de la fostul în care acesta îi spunea că „pe ea a rezolvat-o, urmează el”.

Ucigașul femeii a făcut o postare macabră pe contul acesteia de Facebook, la scurt timp după comiterea crimei. Românul și-a asumat toată vina și a explicat de ce a recurs la această decizie tragică în legătura cu fosta sa parteneră. „Eu, azi, Georgian Constantin și Elena zis Geani, i-am dat foc lui Valentina Cozma pentru că m-a distrus în 20 de ani. M-a distrus înșelându-mă de zeci de ori cu diferiți oameni. Voi plăti în fața legii pentru tot și îmi asum faptele”.

În ultima postare a româncei, aceasta publicase un citat, adresat indirect bărbatului. Mesajul spune că „fostul susține că mi-a oferit lumea la picioare, dar mi-a dat doar anxietate și probleme cu încrederea de sine”.

Orbit de gelozie, un român din Anglia a dat foc casei fostei iubite. Femeia de 40 de ani a murit

 

Copilul româncei, în custodia asistenţilor sociali

 

Serviciile de urgență au fost chemate la o proprietate de pe Campbell Road, joi, 9 februarie, chiar înainte de ora 15:00 GMT. O femeie în vârstă de 40 de ani a fost confirmată decedată la fața locului și nimeni altcineva nu a fost prezent, a declarat Serviciul de Pompieri și Salvare din Staffordshire.

Poliția a lansat un apel pentru a strânge filmări CCTV care ar putea forma o imagine a evenimentelor. Forțele de ordine au cerut oamenilor să nu se apropie de el, și să sune imediat la 999. Apelul a fost lansat în limba română, dar și în engleză.

Suspectul avea împreună cu Valentina un băiat de 16 ani. Adolescentul - care era la cursuri când mama lui a fost ucisă - a ajuns acum în custodia asistenţilor sociali.

Poliția din Staffordshire spune că anchetele cu privire la moartea Valentinei continuă și investigațiile criminalistice sunt în desfășurare la fața locului. Ofițerii locali rămân în patrulare în zonă pentru a asigura publicul.

Inspectorul detectiv Adrian Webb, ofițer principal de investigare, de la departamentul de crimă majoră și organizată a forței, face apel ca oricine are informații să se prezinte și să ajute la anchetă. „Suntem recunoscători pentru sprijinul comunității în timpul acestei investigații. Cercetările cu privire la moartea tragică a Valentinei continuă și rămânem dornici să vorbim cu martorii care ar putea avea informații sau materiale relevante care ar putea susține ancheta, cum ar fi filmări CCTV. Gândurile mele rămân la cei dragi Valentinei, în special la fiul ei tânăr, în această perioadă profund traumatizantă”.

Cine este românca ucisă în Anglia. Mesajul uluitor postat de soțul ei pe Facebook: „M-a distrus în 20 de ani”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel