Cine este românca ucisă în Anglia. Mesajul uluitor postat de soțul ei pe Facebook: „M-a distrus în 20 de ani”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cine este românca ucisă în Anglia. Mesajul uluitor postat de ucigașul ei pe Facebook: „I-am dat foc, pentru că m-a distrus în 20 de ani” / Foto: Facebook
Cine este românca ucisă în Anglia. Mesajul uluitor postat de ucigașul ei pe Facebook: „I-am dat foc, pentru că m-a distrus în 20 de ani” / Foto: Facebook

O româncă din Anglia a fost ucisă cu sânge rece de partenerul ei. Bărbatul a postat pe Facebook motivul pentru care a incendiat casa fostei iubite.

Un român stabilit în Anglia a dat foc casei fostei partenere, în orășelul Stoke on Trent. Sora femeii a postat disperată pe rețelele de socializare, încercând să afle mai multe informații despre ei.

Femeia de 40 de ani, din nefericire a murit, iar copilul său care era acasă și el a supraviețuit și este în grija serviciilor sociale. Actualul partener al femeii a primit un mesaj de la fostul în care acesta îi spunea că “pe ea a rezolvat-o, urmează el”.

Informația a fost făcută publică de bloggerul Claudia Gutulescu, pe pagina sa de Facebook.

 

Cine este românca ucisă în Anglia

 

Ucigașul femeii a făcut o postare macabră pe contul acesteia de Facebook, la scurt timp după comiterea crimei. Românul și-a asumat toată vina și a explicat de ce a recurs la această decizie tragică în legătura cu fosta sa parteneră.

„Eu, azi, Georgian Constantin și Elena zis Geani, i-am dat foc lui Valentina Cozma pentru că m-a distrus în 20 de ani. M-a distrus înșelându-mă de zeci de ori cu diferiți oameni. Voi plăti în fața legii pentru tot și îmi asum faptele.”

În ultima postare a româncei, aceasta publicase un citat, adresat indirect bărbatului. Mesajul spune că „fostul susține că mi-a oferit lumea la picioare, dar mi-a dat doar anxietate și probleme cu încrederea de sine.”

 

2. Foto: Face... (329232564_580346707442444_9134649969308823013_n.jpg)

 

Apropiații i-au urat condoleanțe româncei

 

„Nu te vom uita niciodată. Odihneste-te în pace. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să te ierte Valentina Cozma”, a scris cineva pe Facebook.

„Nu degeaba se zice “Ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să și primești” foarte adevărat și trist tot odată! Dumnezeu să te ierte și să îți facă dreptate. Valentina Cozma ai cerut odihnă… se pare că ți-a luat dreptul la viața cineva înaintea ta…”, adaugă o altă persoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel