C. T. Popescu: NU poate opri această ordonanță

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră că președintele Klaus Iohannis nu mai poate să facă nimic, nu poate să o blocheze pe Dăncilă, iar ordonanța pentru care s-a dus la Guvern va fi dată.

Invitat la Jurnalul de Seară, editorialistul a comentat modul în care Viorica Dăncilă a reacţionat faţă de prezenţa şefului statului în Palatul Victoria. Cristian Tudor Popescu:

„Dăncilă l-a dat afară pe domnul Iohannis. Iohannis a venit cu glas mare acolo, s-a aşezat şi a spus:.

i-a zis Dăncila.. După care pleci.

Şi a plecat.

Nu a participat (la a doua parte – n.r.) pentru că a fost dat afară. A spus că rămâne la toată şedinţa, că are dreptul. Şi a plecat. Deci a fost dat afară. Lucru previzibil. Mă şi gândeam că, dacă ar fi încercat să rămână, avea o soluţie Dăncilă. Spunea:. Ce făcea Iohannis? Venea după ei?

A făcut toată această poveste, prezenţa acolo, ca să facă ceva, ca să dea electoratului său o cât de mică satisfacţie. Rezultatele, nule. 

Mâine va fi adoptată ordonanţa. Nu-l văd ducându-se şi mâine la şedinţa unde se discută doar despre această ordonanţă. Mâine pot să-i facă asta. Dacă vine peste ei, pleacă în altă încăpere. Asta a ajuns funcţia de preşedinte. Nu e neapărat vina lui Iohannis. (...)

(Are vreo soluţie preşedintele?) Nu poate s-o blocheze. Nu are niciun atribut pentru aşa ceva. (...) Nu poate opri această ordonanţă”, a spus jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel