Bulibaşa romilor din Vrancea, ucis de o roată desprinsă de la un camion

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
marcel codreanu bulilbasa ucis de roata
marcel codreanu bulilbasa ucis de roata

Un bărbat și-a pierdut viața după ce roata desprinsă de la un camion l-a lovit în cap, pe DN2 E85, în localitatea Mărășești, județul Vrancea. Bărbatul care a murit, vineri dimineaţă,  este Marcel Codreanu, liderul romilor tradiţionali din Vrancea.

 

Bărbatul se afla pe o terasă, la hotel unde se cazase. O defecțiune la un autocamion, care s-a produs exact când a trecut prin dreptul omului, a porvocat o nenorocire.  Roată desprinsă după ce s-au rupt toate prezoanele maşinii a străbătut mai bine de 100 de metri pe cel mai circulat drum din Moldova, a urcat mai multe scări ale motelului şi l-a lovit cu putere pe bărbat.

Roata a sărit și la lovit exact în cap. Polițiștii rutieri și echipajul SAJ au ajuns la fața locului la scurt timp și au intervenit, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Marcel Codreanu este numele celui care a decedat pe terasa unui motel din oraşul Mărăşeşti, lovit fiind de roata desprinsă de la un camionul-balastieră aflat în mers. „A fost un om şi un Bulibasa care a ţinut la comunitatea pe care a reprezentat-o şi s-a implicat activ în viaţa comunităţii tradiţionale. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a transmis Constantin Toader, consilier judeţean şi preşedintele Partidei romilor Pro Europa Vrancea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel