Bulgaria. Două familii de români, implicate într-un accident grav: „Erau și copii mici. Sunt efectiv uimită câți depășesc pe linie continuă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Bulgaria. Două familii de români, accident grav: „Erau și copii mici. Sunt efectiv uimită câți depășesc pe linie continuă”
Bulgaria. Două familii de români, accident grav: „Erau și copii mici. Sunt efectiv uimită câți depășesc pe linie continuă”

Două familii de români au fost implicate într-un accident grav în Bulgaria, după cum a relatat o martoră pe Facebook.

„Accident grav în Bulgaria, două mașini de România: Buzău și București. Aveți grijă! Am văzut mașini de București care au depășit pe linie dublă continuă. Toți vrem să ajungem în vacanță sau acasă. Haideți să fim prudenți. În mașina de Buzău erau copii mici. Sunt efectiv uimită câți depășiți pe linie continuă. Sunteți extraordinari!”, a scris românca pe un grup Facebook.

În comentarii, românii relatează situații periculoase de pe drumul din vacanță la care au fost martori.

„Multă sănătate tuturor celor implicați. Într-adevăr, ieri ne-am întors în România, și efectiv nu înțelegeam graba și imprudența românilor în trafic. Sunt mai importante 5 minute câștigate, decât viața?”

„Problema este că dacă lor nu le pasă de viața lor măcar să se gândească la oamenii nevinovați care au nenorocul să-i întâlnească pe străzi”.

„Bombardierii sunt peste tot!”

„Peste tot în lume sunt ”profesori” la volan care trebuie să ne arate nouă, cât de tare bubuie prostia în ei.”

„Da, și eu am vazut la fel. Ce conteaza linii, limite… Nu înțeleg unde se grăbesc atâta! M-au depășit niște lunateci și când li se termină banda se aruncau în fața mea! Și apoi ne-am întâlnit la vamă. Dar uite cum din viteza asta și mai ales inconștiență, îți strici concediul sau mai rău, îți nenorocești familia”.

„Mergeți în limita legală, chiar dacă veți ajunge la destinație cu o oră întârziere, dar veți avea timp să reacționați și să evitați un posibil accident cu un bizon. Așa se comportă și în țară, nu numai în străinătate. Drumuri bune”

„Adevărat, așa am pățit și noi ieri nu îți spun câte mașini de la noi ne au depășit. Și tipic românesc se apropie de tine să te dai la o parte cum fac la noi, iar limita era maxim 70. Nu îi înțeleg de ce noi nu putem să fim mai calmi în trafic”.

 

Vezi și 

 

Bulgarii i-au dat afară pe refugiații ucraineni din hotelurile de pe litoral: „De la bun început s-a anunțat”. Vămile cu România, luate cu asalt

 

Sute de ucraineni au intrat în ultimele 24 de ore în România, după decizia vecinilor bulgari de a-i evacua din stațiunile lor de pe litoral.

Refugiaților le-au fost puse la dispoziție centre de azil, însă prea puțini au acceptat. Și astfel, mai bine de 50 de autocare au ajuns în județul Constanța. Este coadă și la vama Isaccea, semn că mulți dintre ucraineni vor să ajungă din nou acasă. Intrarea în țară din Bulgaria, prin Vama Veche, este asaltată de autocare pline cu refugiați ucraineni, găzduiți în ultimele luni de țara vecină. Polițiștii de frontieră au numărat cel puțin 50 de astfel de vehicule. Sunt și ucraineni care vin de acolo cu mașinile personale.

„Sunt din Ucraina. Familia mea s-a refugiat în Bulgaria, pentru că în orașul nostru este război”, spune o refugiată.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel