"Bomba sexy" de la Guvern

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Noua  consilieră a Vioricăi Dăncilă este cu adevărat o bombă sexy.

Oana Bulai a trecut de la consiliera personală a lui Ionel Arsene, șeful CJ Neamț, recent eliberat din pușcărie, la  consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Dăncilă.

Domnișoara Bulai a fost administratorul public al judeţului Neamţ, funcţie pe care o ocupă de un an. Ea a fost şi consilier judeţean, post din care a demisionat pentru a ocupa funcţia de consilier personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, suspendat din funcţie după ce a fost arestat preventiv pentru trafic de influenţă.

Oana Bulai se laudă că a învățat într-un timp scurt cât alții într-o viață. Ea susține că până acum deja a studiat respiraţia inimii, shamanism şi Reiki.

"Am vrut să vorbescc cu toată lumea... câteodată e de ajuns atât.", a declarta Bulai.

Județul Neamț a devenit o pepenieră pentru copiilor PSD-știlor trimiși în funcții importante în aparatul administrativ central.

Iată doar câteva exemple- Andreea Arcan, fiica senatoarei PSD de Neamț, Emilia Arcan, a fost numită la doar 27 de ani vicepreședinte la Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP), iar Remus Muntean a fost numit recent secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, el fiind fiul ex-deputatului PSD de Neamț Ioan Munteanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel