Biscuiți fără făină, din două ingrediente. O porție are doar 60 de calorii. Repede, ușor și delicios

Nicoleta Baciu / 18 mai 2021, 09:17 Salveaza PDF Comentarii
Biscuiți fără făină, din două ingrediente. O porție are doar 60 de calorii. Repede, ușor și delicios
Biscuiți fără făină, din două ingrediente. O porție are doar 60 de calorii. Repede, ușor și delicios

Biscuiți fără făină, din două ingrediente. Vă propunem azi o rețetă ușoară, care se face rapid și este delicioasă. Mai mult, aveți nevoie de doar două ingrediente. Nu conțin ouă, lapte sau gluten, prin urmare sunt foarte potriviți pentru cer care au intoleranță alimentară. 

 

Pentru aproximativ zece biscuiți aveți nevoie de aceste ingrediente:

Vezi și Arancini, chifteluțe savuroase din orez. Rețeta rapidă și ușoară a celui mai delicios preparat sicilian

90 de grame de migdale măcinate,

Citește și Sirniki, papanași rusești. Rețeta celor mai pufoși și delicioși papanași

trei linguri de sirop de arțar 

Vedeți și rețeta: Pizza la tigaie, cu aluat de clătite: O nebunie de rețetă, gata în doar 10 minute, dacă respecți acest secret

 

Biscuiți fără făină, din două ingrediente. O porție are doar 60 de calorii. Repede, ușor și delicios. Mod de preparare

 

În primul rând, puneți migdalele tocate într-un vas și apoi turnați siropul de arțar peste ele, apoi amestecați-le cu atenție.

Este necesar să amestecați cu o lingură de lemn, până când compoziția capătă o consistență compactă frumoasă.

Ați putea încerca și rețeta:  Chec cu ricotta, caise și portocale. Un deliciu uimitor, cu doar 180 de calorii

După ce compoziția este gata,  luați o tavă în care puneți hârtie de copt. Pe hârtia de copt, care a fost udată în prealabil, așezați biscuiții. Luați câte puțin aluat cu o linguriță și apoi cu mâinile umede formați biluțe, pe care le presați un pic atunci când le așezați pe tavă.

Ar putea să vă placă și rețeta:  Biscuiți delicioși cu ciocolată, făcuți din patru ingrediente. Rețeta unui desert care are doar 35 de calorii!

Acum nu vă mai rămâne decât să puneți tava într-un cuptor preîncălzit la 170 de grade, timp de aproximativ zece minute.

Înainte de a-i servi, biscuiții trebuie să se răcească  Dacă doriți, îi puteți presura cu zahăr pudră. Poftă bună!


[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy