Bilete de avion cu doar 2 euro din mai multe oraşe ale ţării către Antalya, Corfu şi Zakynthos

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
avion_pasageri
avion_pasageri

Companiile aeriene şi agenţiile de turism lansează diverse oferte de vacanţă pentru atragerea turiştilor români. Este şi cazul unei companiei aeriene din cadrul grupului Mmento Group.

Compania oferă bilete de avion de la 2 euro, preţ pe sensul de mers, din mai multe oraşe ale ţării către Antalya, Corfu, Zakynthos, conform unui comunicat de presă. Totodată, în perioada 16-18 iunie copiii între 2 şi 11 ani au gratuite la biletele de avion. Acţionarii operatorului aerian sunt companiile Memento Group, din care face parte şi turoperatorul român Christian Tour, precum şi operatorul aerian Aegean Airlines, cea mai mare companie aeriană din Grecia, relatează Ziarul Financiar.

Memento Group, cu sediul central la Amsterdan şi operaţiuni în România, Grecia, Turcia, Spania, Republica Moldova şi SUA, a avut o cifră de afaceri globală de aproape 195 milioane euro în 2019. Grupul reuneşte companii cu activităţi în domeniul turismului -  turoperatori, OTA, servicii de transport, tehnologie specifică turismului, dar şi un broker de asigurări, o linie de business in real estate şi o alta în retail online şi offline. Totodată, începând cu anul 2019, Memento Group este partenerul oficial în România al TUI Group.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel