Bilanț în creștere în Franța: devine a cincea țară care raportează peste 1.000 de decese din cauza coronavirusului

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Franța devine a cincea țară care raportează peste 1.000 de decese din cauza coronavirusului, cu un bilanț oficial de 1.100 de morți, relatează Le Parisien. 

De asemenea, Franța a raportat 2.516 de persoane care au nevoie de ventilare artificială din cauza coronavirusului. În total, în Franța sunt 22.300 de cazuri confirmate. 

Ministrul Sănătății Olivier Véran a anunțat 240 de decese suplimentare și 2.444 noi cazuri confirmate de contaminare cu coronavirus. Acesta este un nou record de mortalitate de 24 de ore.

"În total, 22.300 de persoane au fost infectate oficial de la începutul crizei Covid-19. Dintre ei, 1.100 și-au pierdut viața. 10.176 sunt spitalizați, inclusiv 2.516 în terapie intensivă (+434)", scrie Le Parisien.

Consiliul științific, instituția care îl cosiliază pe președintele Emmanuel Macron în timpul pandemiei de coronavirus, a spus că izolarea este în prezent singura strategie realmente eficientă și că această carantină ar trebui să dureze cel puțin șase săptămâni de la instaurare.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel