Belgia. ROMÂNCE angajate la NEGRU în vila unuia dintre cei mai faimoși impresari din fotbal. ANCHETĂ de amploare

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Regula celor 2 minute, trucul simplu pentru a-ți păstra casa curată, fără efort
Regula celor 2 minute, trucul simplu pentru a-ți păstra casa curată, fără efort

Două românce care ar fi lucrat fără documente legale au fost descoperite în urma unei percheziții la vila unui faimos impresar de fotbal din Belgia. 

Potrivit voetbal24.be, Mogi Bayat este acuzat de spălare de bani și meciuri aranjate. În urma unei percheziții au fost descoperite, în vila sa cu 50 de camere, sute de cutii de ceasuri de lux, majoritatea goale, o pungă cu 7500 de Euro și în garaj 7 mașini de lux. 

Conform presei belgiene, perchezițiile au fost desfășurate în octombrie anul trecut, însă detaliile au apărut abia acum.

Citește și Belgia. Un ROMÂN a MURIT pe șantier. A lăsat în urmă o soție și doi copii mici. Plecase să le ofere un trai mai bun

7sur7.be scrie faptul că româncele au fost găsite în două camere separate ale locuinței, însă belgianul nu declarase că cele două femei lucrează pentru el. 

Mai mulţi oameni de fotbal din Belgia, între care şi antrenorul campioanei en titre, FC Bruges, au fost arestaţi, în octombrie 2018, în cadrul unei anchete a justiţiei din această ţară, care vizează activitatea unor agenţi de jucători şi falsificare mai multor meciuri disputate anul trecut, informează cotidianul L'Echo.

Unul dintre dosare a fost deschis de Parchetul federal belgian pentru spălare de bani, conform unei surse judiciare. Ancheta îi vizează în principal pe agenţii de jucători Mogi Bayat şi Dejan Vejlkovic, precum şi cluburile cu care aceştia au făcut afaceri.

Citește și Belgia. Șofer ROMÂN de TIR, DISPĂRUT de 4 zile. CĂUTĂRI MASIVE și APEL la toți CETĂȚENII

Fost conducător al clubului Sporting Charleroi şi actual impresar de jucători în prima ligă belgiană, Mogi Bayat a fost reţinut la acea dată. Au fost, de asemenea, arestaţi Herman Van Holsbeeck (fost manager al echipei Anderlecht Bruxelles), Ivan Leko (antrenorul lui FC Bruges), precum şi arbitrii Sebastien Delferiere şi Bart Vertenten.

Mogi Bayat a fost eliberat o lună mai târziu, pe o cauțiune de 150 de mii de Euro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel