Belgia. ROMÂNCA care a fost ARSĂ de VIE într-un incendiu a MURIT

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mădălina Neculai, fata de 25 de ani, din Tulcea, care a fost arsă de vie într-un incendiu produs în Sfântu Gheorghe, în noaptea de 14 spre 15 aprilie 2019, a murit, în noaptea de duminică spre luni, într-un spital din Belgia.

După ce a suferit arsuri cumplite pe 50% din suprafaţa corpului şi după ce a fost plimbată timp de 40 de ore între spitalele din România, timp în care starea ei s-a agravat, Mădălina Neculai a ajuns într-un spital din Belgia, însă toate eforturile depuse de medici pentru a o salva au fost în zadar, anunță Observator.

Vestea morţii fetei a căzut ca un trăsnet peste familia Mădălinei şi prietenii ei.

„Drum lin catre îngerii iubita lui mama, am sperat pana in ultima clipa ca o sa fie bine dar nu ai fost mi-ai frânt inima, vei ramane mereu in sufletul meu, puiul meu drag si frumos”, a scris pe Facebook mama Mădălinei.

Inima Mădălinei s-a oprit, la mai bine de o lună după teribilul incendiu în care a fost efectiv arsă de vie, din cauza nepăsării şi a lipsurilor din sistemul de sănătate.

 

Arsă de vie într-o cabană în Sfântu Gheorghe

 

În noaptea de 14 spre 15 aprilie 2019, Mădălina şi iubitul ei au mers în Sfântu Gheorghe, împreună cu mai mulţi prieteni, la o petrecere.

La un moment dat, din cauza unei ploi puternice, Mădălina Neculai şi iubitul ei s-au adăpostit într-o cabană de pe malul Dunării, iar pentru că era frig, iubitul fetei a decis să facă focul.

Pentru a înteţi focul, tânărul a luat un bidon în care credea că se află motorină şi l-a aruncat pe foc, însă în interior se afla benzină, astfel că flăcările au cuprins, în scurt timp, întreaga cabană, iar Mădălina a fost prinsă în interior, suferind arsuri cumplite.

 

După mai bine de 40 de ore, Ministerul Sănătăţii a transferat-o pe Mădălina la un spital din Belgia

 

Transportată de la Sfântu Gheorghe la Murighiol cu o barcă şi apoi cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Tulcea, Mădălina a primit primele îngrijiri şi a rămas la Tulcea timp de 12 ore.

Medicii au încercat să găsească un spital din ţară unde Mădălina putea fi tratată.

Un răspuns pozitiv a venit de la Timişoara, iar un elicopter SMURD a preluat-o pe Mădălina şi a pornit către Timişoara. Din nefericire, pe drum, medicii au aflat că tânăra nu mai poate fi primită la Timişoara, astfel că s-au întors din drum şi au ajuns la Constanţa.

După mai bine de 40 de ore, Ministerul Sănătăţii a reuşit să o transfere pe Mădălina la un spital din Belgia, acolo unde a şi fost transportată şi unde a rămas internată până când inima ei s-a oprit pentru totdeauna.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel