Belgia. Familia ROMÂNCEI ARSE, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: „Dacă mai stătea două zile, MUREA”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mădălina Neculai, tânăra de 25 de ani care a suferit arsuri grave pe jumătate din suprafața corpului în urma unui accident și a fost transferată ieri în Belgia, are 90% șanse de supraviețuire, spun medicii belgieni, potrivit familiei acesteia. 

Tânăra este în continuare sedată din cauza durerilor și va mai rămâne așa timp de două săptămâni, după care ar urma să se trezească.

Citește și Belgia. Familia ROMÂNCEI ARSE, APEL la cetățeni. Imagini din aeronava care a transferat-o pe tânără (VIDEO)

„Medicii au ținut să menționeze că daca mai stătea două zile in Romania nu mai avea șanse de supraviețuire”, a scris familia Mădălinei, pe pagina de Facebook Din suflet pentru Mădă, creată inițial de rudele acesteia pentru a strânge bani din donații pentru a o transfera în străinătate, înainte ca autoritățile să aprobe transferul.

Citește și Belgia. ROMÂNCĂ ARSĂ, transferată cu un avion militar

„În continuare ea va avea nevoie de operație la nas, față parțial, la o mână, un deget si la un picior va trebuie operată deoarece in România a fost tăiată prea adânc și au spus că va rămâne cu o cicatrice urâtă, iar pentru căile respiratorii va trebui să o 'taie la gat' (nu știm în ce mod) pentru a putea să respire fără tuburi. I se administrează un ser pentru a se curăța pe 'dinăuntru'... în rest sperăm la tot ce este mai bine...”, spun rudele tinerei. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel