Belgia. Familia ROMÂNCEI ARSE, APEL la cetățeni. Imagini din aeronava care a transferat-o pe tânără (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Imagini din aeronava Spartan care a transferat-o, marți după-amiză, la Bruxelles, pe tânăra de 25 de ani cu arsuri grave pe jumătate din corp, au fost date publicității de Ministerul Apărării Naționale. 

Mădălina Neculai are arsuri de gradele I, II, III și IV pe circa 40% din suprafața corpului și a fost asistată pe timpul zborului de o echipă medicală SMURD și de o echipă medicală militară.

Autoritățile au aprobat transferul tinerei la un spital din Belgia prin formularul E112 din cauză că niciun spital din România nu avea condiții pentru a o trata în siguranță.

Citește și Belgia. ROMÂNCĂ ARSĂ, transferată cu un avion militar

Familia tinerei demarase o campanie de strângere de donații și intenționa, inițial, să o transfere în Olanda, înainte ca autoritățile să aprobe transferul în Belgia prin formularul E112.

„Mădălina este o fată de doar 25 de ani, o fată plină de viață care avea planuri de viitor ca fiecare dintre noi! Din pacate, în noaptea de duminică spre luni, Mădălina a suferit un accident grav, având arsuri pe 50% din suprafața corpului și căile respiratorii grav afectate.

Mădălina a fost transportată inițial la spitalul județean Tulcea, urmând să fie transportată în decursul zilei de astăzi la Timișoara (ieri - n.red.)... dar lucrurile nu au fost tocmai în favoarea ei și din cauza unei defectiuni sau a vremii (nici noi nu știm) elicopterul s-a întors din drum, Mădălina fiind transportată la Spitalul Judetean Constanța... după cum știm, din păcate, în spitalele din România nu avem parte de cele mai bune condiții, mai ales pentru pacienții cu arsuri foarte grave cum este în cazul Mădălinei.

Citește și Belgia. Tânărul care a OMORÂT-O pe Dariana spune că el este VICTIMA. Ce PEDEAPSĂ riscă

Tocmai de aceea, familia a decis să fie trimisă la un spital din Olanda, unde poate fi tratată corespunzător”, a scris familia Mădălinei, pe pagina de Facebook Din suflet pentru Mădă, unde a fost demarată o campanie de strângere de fonduri din donații pentru tânără.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel