Bărbatul filmat când își lovește cu biciul iubita de 15 ani, însărcinată, a fost reținut

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Tânărul de 19 ani, din Horodnic de Sus, județul Suceava, filmat când își lovește cu biciul iubita în vârstă de 15 ani, însărcinată, a fost reținut, sâmbătă, acuzat de violență în familie și act sexual cu un minor, chiar dacă fata și mama ei, au negat incidentul și au declarat că totul a fost o glumă. 

Potrivit Poliției Suceava, tânărul de 19 ani, filmat când își lovește cu iubita cu biciul și cu pumnii, a fost reținut, sâmbătă.

„Urmare a activităților desfășurate în cursul acestei zile în speța privind minora de 15 ani însărcinată care a fost agresata de concubinul de 19 ani, în ciuda încercărilor acesteia si a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, la ora 21.00 (sâmbătă – n.r.) polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violență în familie și act sexual cu un minor", au transmis reprezentanții Poliției Suceava.

Polițiștii și procurorii vor cere, sâmbătă, arestarea preventivă a tânărului.

O fată în vârstă de 15 ani, însărcinată, a fost băută cu biciul de concubin, în curtea locuinței lor din localitatea Horodnic de Sus, județul Suceava. Incidentul a fost filmat, imaginile au apărut pe Youtube și a aflat Poliția care a deschis un dosar penal,însă copila a spus că totul a fost o glumă.

"Ei (victima și agresorul - n.r.) susțin că filmarea ar fi din data de 15 ianuarie 2020, că ar fi fost făcută în joacă și că este o răzbunare a fostului concubin al mamei minorei", a spus Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, citat de Mediafax.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru violență în familie, raportat la infracțiunea de loviri și alte violențe, dar și pentru infracțiunea de act sexual cu minor.

Polițiștii au contactat și reprezentanții Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului pentru a demara o anchetă socială.

Vezi aici imaginile revoltătoare cu fata de 15 biciuită sub ochii mamei sale: O fată de 15 ani din Suceava, bătută cu biciul de iubit. VIDEO revoltător 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel