Bărbatul care l-a amenințat online cu moartea pe Raed Arafat, internat la Psihiatrie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Bărbatul din Alba Iulia care l-a ameninţat cu moartea pe şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a fost internat la Psihiatrie.

Decizia magistraților de internare a fost dată de magistrații ICCJ în 25 februarie, pe o durata de 30 de zile. Reamintim că Raul Coltor a postat pe pagină lui de Facebook, în iulie 2020, um mesaj, în care îl amenință pe Raed Afarat, pe care ulterior l-a șters. "În baza articolului 55 din Constituția României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, că este terrorist, și datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetățenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Răul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la dată de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Țării și al Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să va îngroape alături de un porc într-n mormânt de piatră!! Te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!", a fost mesajul pe care Răul Coltor l-a postat pe pagină lui de Facebook, în iulie 2020, pe care ulterior l-a șters.

citeste si: Raed Arafat, la DIICOT pentru a depune plângere împotriva celui care l-a amenințat cu moartea


Raed Arafat a depus plângere la DIICOT, astfel că bărbatul a fost reținut pentru amenințare în scop terorist, fiind plasat sub control judiciar. Procurorii au cerut internarea acestuia la Psihiatrie după jumătate de an. După sentința magistraților, Contor a postat un videoclip pe Youtube în care povestește că a primit sentința din partea magistraților. "Las această mărturie video referitoare la faptul cum arăt din punct de vedere fizic și din punct de vedere comportamental, în speranța că nu voi avea nevoie de ea la momentul în care voi ieși din acest termen de 30 de zile, dat prin sentința de ICCJ", povestește bărbatul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel