Bărbat mort, uitat de autorități două luni şi jumătate în apartamentul său din Viena

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat, care a murit, a fost uitat de autorități două luni și jumătate în aparamentul său din Viena. Serviciul Public de Sănătate a transmis că e un caz fără precedent și că a demarat o anchetă.

Bărbatul avea 66 de ani, era singur și bolnav și, din când în când, mai era vizitat de un vecin. Acesta l-a găsit decedat pe 22 noiembrie anul trecut. A anunțat poliția, a predat cheile apartamentului și a presupus că va fi înmormântat după examinarea medico-legală. Pe 27 ianuare, însă, când a venit notarul pentru niște formalități, a constatat șocat că trupul neînsuflețit încă mai era acolo.

Bărbatul murise din cauze naturale. Trupul său a fost ridicat în cele din urmă și serviciile publice au promis că-l vor înmormânta rapid.

„Eroarea clar e una de comunicare. Echipa legistului ar fi trebuit să contacteze firma de pompe funebre. Vom vedea de ce nu s-a întâmplat asta. Departamentului de audit intern va face o anchetă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Public de Sănătate din Viena, potrivit Salzburger Nachrichten.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel