Baia ta miroase urât? Colțuri ale toaletei pe care sigur NU le spălați. Trucul care face furori pe TikTok

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Baia ta miroase urât? Colțuri ale toaletei pe care sigur NU le spălați. Trucul care face furori pe TikTok
Baia ta miroase urât? Colțuri ale toaletei pe care sigur NU le spălați. Trucul care face furori pe TikTok

Când vorbim despre curățenia acasă, uneori trecem cu vederea unele dintre zonele care sunt importante, de exemplu în baie. Această zonă este una dintre cele mai aglomerate și în care intră mai multă lume. Prin urmare, dacă baia ta miroase urât, poate fi pentru că există colțuri ale toaletei pe care cu siguranță NU le speli.

Da, deși pare evident, există zone ale toaletei pe care probabil le treceți cu vederea și nu le frecați corespunzător pentru a asigura o curățare adecvată. Poate că asta ar putea explica de ce mirosul de treabă mică pur și simplu nu va dispărea. 

Așa cum este important să curățați periodic scurgerea chiuvetei cu oțet și bicarbonat de sodiu sau să vă asigurați că apa nu se acumulează pe șinele ușii, este esențial să acordați atenție zonelor toaletei unde nu frecați bine.

Lăsați o cârpă înmuiată în oțet în vasul de toaletă, peste noapte: Trucul care vă scapă de foarte multe bătăi de cap!

Și nu este suficient doar să cureți în interiorul cupei, trebuie să acorzi și o oarecare atenție acelor spații sau colțuri unde este posibil să existe și resturi de deșeuri umane. Deși sună neplăcut, trebuie să o accepți.

Din acest motiv, un expert în curățare de pe TikTok a împărtășit cum un vas de toaletă trebuie curățat corect. 

Cum și cu ce să curățați vasul de toaletă până ajunge să strălucească: Trucurile și secretele gospodinelor cu experiență au fost aflate

 

Dacă nu știi de ce baia ta miroase urât, ține cont de acest lucru

 

Vanessa Amaro a distribuit un videoclip pe TikTok care a fost revelator pentru mai mulți. Și este că, deși pare evident, nu toată lumea curăță anumite zone ale băii care ar putea provoca un miros urât în ​​acest spațiu. 

De exemplu? Nedemontarea capacului toaletei poate cauza acumularea de resturi pe cleme, nu doar rugina, ci și reziduuri de urină sau, mai rău, fecale. Este foarte important ca, dacă este posibil, să scoți capacul din baie și să îl freci până când se îndepartează toată murdăria. Pentru a face acest lucru puteți deșuruba capacul sau pur și simplu trageți din greu pentru a-l scoate, verificați cum să o faceți înainte.

Amestecul care va "dizolva" orice blocaj din vasul de toaletă și chiuvetă în 10 minute: Trucul folosit de mamele și bunicile noastre

Ulterior, vei plasa peria în interiorul structurii toaletei pentru a te asigura că nimic nu rămâne atașat, provocând un miros urât. Și frecați cu peria și la sfârșit doar spălați toaleta pentru a clăti interiorul.

Apoi, vei avea grijă să speli foarte bine baza băii, de la spatele toaletei până la marginile care se întâlnesc cu podeaua, în principal pentru că acolo se acumulează urina sau resturile de orice fel și trebuie îndepărtate perfect. Aici, pe lângă săpun, trebuie să adăugați și clor într-o sticlă de pulverizare.

În fine, nu uita să speli bine mânerul care trage apa, pentru că fiind de uz obișnuit se acumulează tot felul de bacterii. De acum vei observa că baia nu mai miroase urât.

Ai turnat vreodată sare în toaletă? Trucul care poate fi numit revelația anului. Gata cu oțetul și bicarbonatul 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel