Amestecul care va "dizolva" orice blocaj din vasul de toaletă și chiuvetă în 10 minute: Trucul folosit de mamele și bunicile noastre

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Scapă de rugina din vasul de toaletă în 10 minute, pentru totdeauna: 2 ingrediente ieftine vor face toată treaba în locul tău
Scapă de rugina din vasul de toaletă în 10 minute, pentru totdeauna: 2 ingrediente ieftine vor face toată treaba în locul tău

Gospodinele sunt gata să folosească orice mijloace, pentru a împrospăta aerul și a curăța murdăria din baie și vasul de toaletă, în căutarea curățeniei în casă. Iată amestecul care va "dizolva" orice blocaj din vasul de toaletă și chiuvetă în 10 minute

Calcarul din toaletă poate fi îndepărtat dacă folosiți o metodă încercată și adevărată pe care mamele și bunicile noastre o foloseau pentru a curăța atunci când nu exista o gamă atât de mare de detergenți.

Apariția oricărui miros neplăcut este o consecință a unui fel de defecțiune. 

Nu mai arunca banii pe fereastră! Răzuiți un morcov și un măr, apoi adăugați un gălbenuș. Cele mai populare trucuri cu morcovi

Pentru a scăpa de miros, trebuie să identificați cauza mirosului și apoi să luați măsuri pentru a o elimina.

Un remediu simplu și accesibil vă poate ajuta să împrospătați aerul din baie și toaletă și să curățați vasul de toaletă de murdărie, de calcar și de înfundături.

Trucul fabulos pentru a curăța aragazul ca să arate ca nou. Cele trei ingrediente minune pe care cu siguranță le ai deja în casă

 

Amestecul care va "dizolva" orice blocaj din vasul de toaletă și chiuvetă în 10 minute

 

Sarea nu numai că va ajuta la îndepărtarea mirosului neplăcut care poate proveni de la țevile de canalizare, dar va ajuta și la deblocarea blocajului.

O toaletă înfundată poate fi cauzată de un strat de grăsime acumulat pe țevi, care trebuie dizolvat.

Luați o ceașcă de sare și turnați-o în vasul de toaletă, turnați ușor un litru de apă clocotită în scurgere și așteptați. După 10-20 de minute, trageți apa și evaluați rezultatul.

Pentru a avea o toaleta super curată, fără incrustații trebuie să folosim sare. Turnați aproximativ 100 grame de sare grunjoasă în toaletă și presărați-o și pe marginile toaletei. Lăsați-o să stea aproximativ trei ore și apoi spălați toaleta.

Trucul folosit de mamele și bunicile noastre

 

Cel mai bun lucru de făcut ar fi să lăsați sarea toată noaptea. În acest fel acțiunea de curățare va fi mai eficientă. În loc de sare poți folosi și bicarbonat de sodiu dacă preferi.

Dacă executați această procedură de mai multe ori în 3 - 5 zile, puteți curăța bine țevile din toaletă și elimina blocajele.

Înfundăturile de la chiuvetele din bucătărie și baie pot fi astfel deblocate și nu vor mai intra mirosuri neplăcute în casa dumneavoastră.

Momentan, încearcă sarea și vei fi șocat cât de utilă poate fi pentru curățenia casei. Și partea cea mai bună este că sare face singură totul. Nu trebuie să faci nimic, doar să aștepți și să te bucuri de baia ta curată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel