Lăsați o cârpă înmuiată în oțet în vasul de toaletă, peste noapte: Trucul care vă scapă de foarte multe bătăi de cap!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Lăsați o cârpă înmuiată în oțet în vasul de toaletă, peste noapte: Trucul care vă scapă de foarte multe bătăi de cap!
Lăsați o cârpă înmuiată în oțet în vasul de toaletă, peste noapte: Trucul care vă scapă de foarte multe bătăi de cap!

Curățarea vasului de toaletă nu este o activitate tocmai îndrăgită de gospodine. Iată un truc ce vă va scăpa de foarte multe bătăi de cap. Trebuie doar să lăsați peste noapte o cârpă înmuiată în oțet.

Acesta este un secret pentru persoanele care caută o modalitate practică de a curăța toaleta mai repede și mai ușor.

Curățarea toaletei nu este o sarcină amuzantă. Cu toate acestea, trebuie făcut. Din fericire, vă puteți ușura situația punând o cârpă cu oțet în vasul de toaletă.

Uneori folosim în mod incorect înălbitorul pentru a curăța toaleta, dar nu trebuie să o facem. Tot ce face înălbitorul este să dezinfecteze toaleta, iar acest lucru nu este în totalitate necesar. Ce nu face înălbitorul? Nu curăță vasul de toaletă și nu îl detartrează. Vrei să îți detartrezi toaleta? Puneți o cârpă cu oțet în ea.

Lăsați o cârpă înmuiată în oțet în vasul de toaletă, peste noapte

 


Punerea unei cârpe cu oțet în vasul de toaletă poate fi soluția pentru calcar. Calcarul se dizolvă în lichide acide, cum ar fi oțetul, ceea ce nu se întâmplă cu înălbitorul. Trebuie doar să pui niște oțet de curățare pe o cârpă și să o pui în vasul de toaletă. Apoi, cârpa eliberează încet componenta acidă a oțetului, iar calcarul se dizolvă. Este o soluție foarte simplă și, de asemenea, mult mai ecologică.

Nu uitați să scoateți cârpa din vas atunci când vreți să mergeți la toaletă. Prin urmare, este, de asemenea, mai convenabil să aplicăm acest truc seara, deoarece noaptea folosim mult mai puțin toaleta și există suficient timp pentru ca oțetul să fie absorbit.

Este esențial ca atunci când folosești oțet, bicarbonat sau înălbitor să ții fereastra la baie deschisă sau să folosești sistemul de ventilație. 


Trucul care vă scapă de foarte multe bătăi de cap!

 

Chiar și rezervorul de apă al vasului de toaletă poate fi curățat de depunerile de calcar cu oțet. Fiind o soluție 100% naturală care te va ajuta să îl cureți ușor și rapid. Trebuie să ai la cunoștință faptul că e nevoie de o cantitate mare de oțet cât să cuprindă întregul rezervor.

Așteaptă 12 ore și a doua zi golește rezervorul. Trage apa până ce tot lichidul este curs. Poți să folosești la pasul acesta mânuși de cauciuc și lavete sau bureți pentru a freca locurile în care a fost depus calcarul. Dezinfectează cu o soluție frumos mirositoare pentru a dispărea mirosul înțepător și mai apoi clătește cu apă curată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel