Avocatul lui Gheorghe Dincă: "A crezut că fetele sunt PROSTITUATE"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Avocatul Lui Gheorghe Dincă revine cu declaraţii uluitoare.

"Gheorghe Dincă a negat vehement că ar fi mai mult de două victime. Așa susține el. Din ceea ce rezultă din declarațiile lui, Dincă a crezut că sunt prostituate cele două fete. Din acest motiv, el le-a luat. El a sechestrat-o din mașină pe Alexandra. Gestul lui este incalificabil, chiar nici el nu-și explică cum a făcut așa ceva",  a declarat Claudiu Lascoschi, la Realitatea TV.

Acesta a fost întrebat şi despre modul în care ar fi murit Alexandra.

"Nu a surprins-o vorbind la telefon. A văzut telefonul aprins și și-ar fi dat seama că a sunat pe cineva. Acesta ar fi fost motivul pentru care s-a certat cu ea și ar fi lovit-o, fapt care i-a cauzat moartea", a mai spus avocatul lui Gheorghe Dincă, la Realitatea TV.

Citeşte şi: Avocatul lui Gheorghe Dincă, CONFRUNTARE ÎN DIRECT cu Avocatul Familiei Luizei

Câteva minute mai tărziu, acesta şi-a întărit declaraţiile la un alt post de televiziune.

"A dat indicii pentru a se lămuri cazul, a cooperat (Gheorghe Dincă - n. red.). Ancheta are un curs favorabil. A crezut că Luiza şi Alexandra sunt prostituate. Asta a fost în mintea lui. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale", a declarat avocatul, la Digi24.

Claudiu Lascoschi a menţionat că anchetatorii nu l-au audiat pe Dincă cu privire la apartenenţa la vreo grupare de trafic de persoane.

"Nu a fost întrebat de apartenenţa la o reţea, nu stă în picioare aşa ceva. Din câte rezultă din dosar era un om singuratic, nu se putea insista pe această parte pentru că a negat absolut orice. A fost întrebat, a negat, nu avea cum continua audierea pe aşa ceva, trebuie să ai probe pe care să i le pui în faţă, nu s-a prezentat aşa ceva. Deci nu se putea continua şi bănuiesc că nu sunt probe dacă nu i s-a pus nimic în faţă. A fost întrebat de complici, a negat, nu se pune problema, nu sunt probe în acest sens", a maui spus Lascoschi, la Digi24.

[citeste si]

 
Intrebarea zilei 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel