Avocatul lui Gheorghe Dincă, CONFRUNTARE ÎN DIRECT cu Avocatul Familiei Luizei

Andreea Cosma / 3 aug 2019, 13:14 Salveaza PDF Comentarii

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a declarat că principalul suspect în cazul Caracal nu își amintește culoarea părului Luizei, însă clientul lui a susținut în fața anchetatorilor că fata a mers de bună voie cu el și nu a violat-o. Dincă nu a spus că ar fi ars și trupul Luizei.

„Anchetatorii continuă acum percheziția și caută probe. Vor să vadă dacă s-au mai comis și alte infracțiuni și ce probe există în legătură cu ceea ce există în momentul de față, cu cele două omoruri pe care le-a recunoscut”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Antena3, citat de Mediafax.

Citeşte şi: Un fost ofiţer DEMONTEAZĂ teoria incinerării Alexandrei

În ceea ce privește telefonul Alexandrei, apărătorul spune că Dincă a colaborat cu anchetatorii, însă inițial nu a fost crezut.

„S-au găsit acolo unde a arătat el. El vrea să coopereze cu organul judiciar, a făcut-o, a indicat din prima locul, doar că nu a fost crezut. Ieri s-a găsit, am ajutat și eu să se lămurească mai clar situația și a fost găsit telefonul Alexandrei. (...) Acolo unde a indicat inculpatul, acolo a fost găsit telefonul. Nu la el în casă, în niciun caz”, a mai explicat apărătorul.

Citeşte şi: VIDEO - PROTEST în faţa Ministerului de Interne, după aflarea rezultatelor de la INML

Gheorghe Dincă ar fi declarat că le-a ucis pe ambele fete, pe Luiza și pe Alexandra, însă nu susține că ar fi incinerat și trupul celei dintâi fete.

„El a declarat că ar fi ucis-o și pe ea, doar că el nu precizează culoarea părului ei, adică nu își aduce aminte. Deși s-a insistat, susține că nu-și aduce aminte. Cu Alexandra, situația este clară, dar în ceea ce privește pe Luiza, nu este încă lămurită situația, din punctul meu de vedere. Dar el recunoaște două omoruri. Adică două fapte. (...) Nu cunosc să fie indicat un loc în care să fie îngropat trupul Luizei. Deci Luiza nu a fost îngropată, din ceea ce se știe în prezent, ceea ce a declarat el. El, ca modus operandi, a procedat la fel, dar până la momentul în care cele două victime au decedat. El nu susține că ar fi incinerat și trupul Luizei”, explică Lascoschi.

Citeşte şi: Anunț OFICIAL DIICOT. ADN-ul din oasele găsite în casa lui Dincă este al Alexandrei

Avocatul a dat detalii și despre cum a intrat în contact Luiza cu Dincă.

„El susține că a luat-o, nu știu locul, el oricum a precizat. Ea făcea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea către destinația ei, după aceea a oprit, după care a plecat spre domiciliul lui. Conform declarației lui, el susține că ea ar fi fost de acord să-l însoțească. Așa susține el. Nu se cunoșteau (nici cu Alexandra, nici cu Luiza, n.r.). A luat-o, după aceea, a lovit-o cu pumnul sau palma, a căzut și a decedat. (...) Ancheta e de-abia la început, are un curs favorabil în prezent, zic eu, în ceea ce privește aflarea adevărului. El susține că doar două victime a făcut, în repetate rânduri a susținut”, mai arată sursa citată.

În ceea ce o privește pe Alexandra, bărbatul le-ar fi declarat anchetatorilor că ar fi violat-o, dar în cazul Luizei, susține că nu a fost viol.

 

Avocatul familiei Luizei, TIR de întrebări pentru apărătorul lui Dincă

 

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a ţinut să îi pună nişte întrebări avocatului lui Dincă.

"Tonel Pop: Eu nu cred. nici ca inginer, nu cred că în acel butoi poate fi ars în acel timp şi intr-un astfel de mod un corp uman în întregimea lu. Cred că au fost arse nişte resturi dar o mare parte este posibil, şi trebuie verificat, să vedem dacă nu a îngropat bucăţi din victime în alte părţi sau date la animale. (...) Pe mine mă uimeşte faptul că avocatul inculpatului nu este la faţa locului şi nu este prezent acolo unde se fac cercetări. De asemenea, nu prea cunoaşte multe lucruri despre caz.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu, SUSPICIUNI legate de telefonul ministrului Justiţiei: "Avem de a face cu o CARACATIŢĂ"

Claudiu Lascoschi: Am plecat din Caracal, am avut treabă în Bucureşti. Foarte prtobabil au chemat alt avocat care să fie prezent acolo. Eu nu sunt avocat ales. Aş putea să vă spun că ceea ce au ei astăzi de făcut nu necesită prezenţa mea acolo.

Tonel Pop: Erau, în acea echipă multidisciplinară, medici legişti?

Claudiu Lascoschi: Ieri au fost echipe de criminalişti, după care nu ştiu dacă au fost şi de la INML.

Tonel Pop: Noi am solicitat un experiment judiciar. Nu înţeleg de ce ne dăm atât cu presupusul, când putem face un lucru atât de simplu şi la îndemănâ, să ia un animal de aceeaşi talie, greutate cu a unui corp uman, să pună trei kg de smoală, vaselină sau ce spune acest monstru că a pus acolo". 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.22
YesMy