Anunț OFICIAL DIICOT. ADN-ul din oasele găsite în casa lui Dincă este al Alexandrei

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook Alexandra Măceșanu
Sursa foto: Facebook Alexandra Măceșanu

Anunţ oficial de la procurorii DIICOT, în urma analizelor INML a oaselor găsite la domiciliul lui Gheorghe Dincă. Analizele INML au rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

"Precizăm că, în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv Măceșanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată științific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinților Alexandrei. Concluzia ne-a fost comunicată aseară, 2 august, de către reprezentanți ai INML, urmând ca astăzi să ne fie transmis și raportul specialiștilor conținând aceleași date", potrivit unui comunicat de presă transmis de DIICOT.

Aceeaşi sursă precizează că "concluzia expertizei nu este o informație confidențială în cadrul urmăririi penale, ci este o informație de interes public, care trebuia comunicată familiei, fapt pentru care, familia victimei a fost de îndată și neîntârziat anunțată, din respect și compasiune față de suferința pe care o resimte, având in vedere și solicitarea acesteia in același sens, respectiv de a nu lua cunoștință din alte surse de informare".

„În raport de această concluzie, urmărirea penală continuă cu certitudine, între altele și pentru infracțiunea de omor calificat”, mai precizează comunicatul DIICOT.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel