Avocatul familiei Melencu, EXCLUS de la cercetare pentru un SELFIE: "Îmi pun CAPCANE şi caută pretexte"

Andreea Cosma |
Data publicării:
captură video Realitatea TV
captură video Realitatea TV

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, susţine că procurorul i-a interzis să mai participe la cercetări. Acesta a mai dezvăluit că psihologul prezent ieri la audierea mamei Luizei Melencu, i-a cerut să deseneze rucsacul fiicei sale, deşi există poze cu acesta.

"Procurorul de caz îmi interzice - şi o spun într-un mod ilegal pentru că nu îşi asumă această interzicere într-un mod legal - găsește pretexte, încearcă să-mi facă anumite capcane pentru a mă intimida și pentru a nu cunoaște eu, nici familia, nici opinia publică, nici presa, ce face acolo. Am plecat pentru că mi-a interzis şi culmea, printr-un domn psiholog şi face pe adjuncul dânsului, acest domn care într-un mod absolut penibil spunea ieri, la interogatoriul mamei Luizei, să deseneze rucsacul Luizei. Cum să-l deseneze, dacă mama îl are în poză cu Luiza? Cum să-l deseneze, dacă autoritățile au surprinse imagini cu Luiza cu rucsacul în spate, la fața locului, înainte de a fi răpită?", a declarat Tonel Pop.

Citeşte şi: Avocatul familiei Melencu, ipoteză care RĂSTOARNĂ ancheta: "Cenuşa şi oasele au fost puse de curând acolo. Sacii erau curaţi"

Tonel Pop a mai povestit o întâmplare, după ce a cerut să facă o poză îmbrăcat într-un combinezon special de cercetare, în afara ariei infracţionale, lângă un cort, lucru care s-a transformat într-un nou pretext pentru exluderea sa, potrivit declaraţiilor fpcute jurnaliştilor.

Citeşte şi: De unde avea bani Gheorghe Dincă. Transferurile de bani în contul său, anchetate

"Am cerut şefului criminaliştilor să fac o fotografie în faţa unui cort cu prelata trasă şi mi-au făcut dânşii o fotografie în faţa prelatei, pentru combinezonul acela. Au vrut să mă scoată oricum, înaintea otografiilor. (...) Deci ieri am cerut voie şefului criminaliştilor să îmi facă o poză în combinezonul acela, că era haios. Şi dânşii mi-au făcut o poză la o prelată, nu se vede nicio frunză. Având în vedere că toate pozele din interior sunt pe Facebook, de fapt a fost o capcană. Le-am şters, mi le-au şters şi dânşii, dar au găsit un pretext pentru că nu le convine ce spun despre dumnealor, nu le convine ca nimeni să ştoie ce fac sau ce nu fac, ce fac prost", a mai spus Tonel Pop.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel