De unde avea bani Gheorghe Dincă. Transferurile de bani în contul său, anchetate

Andreea Cosma |
Data publicării:

Gheorghe Dincă ar fi beneficiat de diferite sume de bani primite prin transferuri bancare, anchetatorii verificând operațiunile pe care bărbatul le-a efectuat pentru a afla dacă există o legătură între aceste venituri și comiterea unor infracțiuni, potrivit unor surse judiciare.

Gheorghe Dincă ar fi beneficiat de mai multe sume de bani. Pentru a afla dacă există o legătură între aceste sume de bani și comiterea uor infracțiuni, anchetatorii verifică operațiunile bancare, spun sursele citate de Mediafax.

Anchetatorii au mers și miercuri la casa lui Gheorghe Dincă, pentru a căuta noi probe.

Citeşte şi: Avocatul familiei Melencu, ipoteză care RĂSTOARNĂ ancheta: "Cenuşa şi oasele au fost puse de curând acolo. Sacii erau curaţi"

Luni, procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase și cenușă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că și-a ascuns urmele. Ucigașul susținea că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o.

De asemenea, marți, anchetatorii au găsit alte fragmente osoase și dinți într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată de Gheorghe Dincă, medicii legiștii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, potrivit DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel