Autoturism, furat din Marea Britanie, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră ieșeni

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Autoturism, furat din Marea Britanie, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră ieșeni
Autoturism, furat din Marea Britanie, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră ieșeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au identificat în trafic un autoturism marca BMW 530 D „M Sport”, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie. 

În data de 19 decembrie, în jurul orei 11.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au oprit, pe raza municipiului Iaşi, pentru control un autoturism marca BMW 530 D „M Sport”, care era condus de un ieşean, cetățean român în vârstă de 29 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, polițiștii au condus persoana și autoturismul la sediul instituţiei pentru verificări și stabilirea situației de fapt. În urma verificărilor suplimentare efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind semnalat furat din Marea Britanie.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 55.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor, stabilirii întregii arii infracționale și identificării tuturor persoanelor implicate.

Un alt automobil, furat din SUA, a fost descoperit la Cluj, săptămâna trecută.

 

Bolid în valoare de 90.000 de euro, ”sustras” din SUA, confiscat de polițiști la Cluj 

 

O mașină în valoare de 90.000 de euro, care ar fi furată din Statele Unite, a fost confiscat de polițiștii clujeni.  Poliţiştii clujeni au ridicat, în vederea confiscării, un autoturism în valoare de 90.000 de euro, despre care se presupune că ar fi fost "sustras" din SUA, scrie Agerpres. 

"Autoturism ridicat în vederea confiscării, într-un dosar de tăinuire. Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Huedin efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, în cadrul activităţilor fiind indisponibilizat un autoturism în valoare de aproximativ 90.000 de euro. În fapt, în cursul serii de 10 decembrie a.c., în jurul orei 19,00, în baza informaţiilor obţinute, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale au identificat şi oprit pe strada Horea din Huedin un autoturism, condus de o tânără de 26 de ani, din judeţul Mureş, acesta figurând ca fiind sustras de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii", se arată într-o informare trimisă, luni, de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, autovehiculul a fost ridicat pentru continuarea verificărilor, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de tăinuire.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel