Autoturism, căutat de autorităţile bulgare, descoperit în vama Oancea. Șoferul a rămas pieton

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Autoturism, căutat de autorităţile bulgare, descoperit în vama Oancea. Șoferul a rămas pieton
Autoturism, căutat de autorităţile bulgare, descoperit în vama Oancea. Șoferul a rămas pieton

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism, care figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare.

În data de  8 septembrie, în jurul orei 07.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat din R. Moldova, în vârstă de 57 de ani,  la volanul unui autoturism marca Renault Kangoo, înmatriculat în R. Moldova, an de fabricaţie 2000.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză,  polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Bulgaria. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că nu are cunoștință despre faptul că acesta este  implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel