Austria. Un bărbat agresiv a făcut scandal în tren și i-a amenințat cu moartea pe polițiști

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un tânăr de 26 de ani s-a dezlănțuit într-un tren din Austria. Bărbatul a refuzat să poarte mască, iar, ulterior, i-a atacat și amenințat pe polițiști. 

Poliția din Carintia a organizat seara trecută o serie de verificări într-un tren de călători, care circula de la Salzburg la Klagenfurt. Persoanele care au sunat la poliție au anunțat că o persoană din tren se revoltă și are un comportament agresiv.

Trenul a oprit în gara Mallnitz la ora 20.00, iar polițiștii au fost informați că un pasager refuză să respecte normele de protecție privitoare la pandemie. Astfel, acesta nu purta masca și a devenit din ce în ce mai agresiv în vagonul restaurant, în special față de însoțitorul de tren.

În vagonul-restaurant, ofițerii care au intervenit l-au întâlnit pe bărbatul, care era din Slovenia,  dar locuia în Klagenfurt. Bărbatul era vizibil în stare de ebrietate și, după o scurtă conversație, a început să țipe la ofițeri.

Acesta nu a dat curs solicitărilor de a părăsi trenul. El a amenințat că îi va ucide pe polițiști și familiile acestora.

Slovenul nu a încetat comportamentul agresiv și, în ciuda amenințării cu arestarea, el a început să lovească un ofițer de poliție. În cele din urmă, a fost scos din tren și arestat.

În timpul călătoriei spre secția de poliție, acesta a amenințat în mod repetat că îi va ucide pe polițiști. Mai mult, acesta l-a amenințat pe ofițer și familia sa cu mafia albaneză. În plus, a trebuit să fie împiedicat de mai multe ori să se lovească voluntar cu capul de geamul lateral.

 

Bărbatul a amenințat că îi ucide pe polițiști


Un test de alcoolemie efectuat la secția de poliție a arătat că acesta era în stare avansată de ebrietate. Un test cu etilotestul nu a fost posibil din cauza agresivității sale, potrivit poliției din Carintia. La secția de poliție din Obervellach, tânărul de 26 de ani s-a calmat doar pentru scurt timp, astfel că a fost nevoie să fie dus în camera de detenție.

Ofițerii care au intervenit nu au fost răniți. Interogatoriul inculpaților și continuarea procedurii vor avea loc joi. După finalizarea anchetei, tânărul de 26 de ani va fi reclamat la poliție, informează Heute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel