Austria. Trei ROMÂNI au ABUZAT un fermier până a rămas INCONȘTIENT

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captura vorarlberg.orf.at
Sursa foto: captura vorarlberg.orf.at

Trei români, în vârstă de 22, 26 și 33 de ani, au fost condamnați, la finele săptămânii trecute, la curtea regională din Landesgericht Feldkirch pentru jaf armat. 

Potrivit vorarlberg.orf.at, românii ar fi jefuit brutal și au abuzat un fermier pensionar, în vârstă de 65 de ani, în decembrie 2018 la Alberschwende. 

Citește și Austria. Muncitor ROMÂN, ÎNGROPAT de VIU

Totul s-a întâmplat după ce românul de 33 de ani, care îl cunoștea pe bătrân întrucât venise de multe ori la poarta fermierului pentru a cere bani sau diferite ajutoare, a mers împreună cu doi complici, l-au imobilizat pe bătrân pe canapea și l-au bătut brutal. 

Conform acuzațiilor procurorilor, românii i-au provocat multiple fracturi la față, lacerații și comoție până când austriacul a rămas inconștient. Apoi, românii au percheziționat casa, i-au furat 300 de euro și au fugit. Fermierul a rămas inconștient, iar a doua zi dimineața a reușit să ceară ajutorul unui vecin. Însă, fața lui a fost atât de transformată în urma bătăilor, încât vecinul său nu l-a recunoscut la început.

Citește și Austria. ROMÂNCĂ, înșelată de doi conaționali pe care i-a ajutat la greu. Trage un SEMNAL de ALARMĂ

La proces, doi dintre români au susținut faptul că erau foarte beți și nu își mai amintesc nimic. Însă, susțin ei, s-au dus să îi ceară fermierului 500 de euro, iar când au primit doar 80 de euro s-au enervat și și-au pierdut mințile. 

Citește și Austria. Muncitor ROMÂN, accidentat MORTAL în timpul serviciului

Magistrații i-au găsit pe toți trei români vinovați. Românul de 33 de ani a fost condamnat la pedeapsa de 13 ani și 6 luni, cel în vârstă de 22 de ani a fost condamnat la 9 ani și 9 luni de închisoare, iar cel de-al treilea român, care a fost implicat ca șofer și a stat de pază a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel